Escac i mat? MH President Torra no es precipiti. Mogui les peces del seu “Momentum” … Molts catalans, molts estem al seu costat!

  

MH President Torra no es precipiti. Mogui les peces del seu “Momentum”

La Partida de l’Escac Català que es juga dins la “Colònia” (que no és colònia sinó “Autentico Vichy Catalan” -Forces d’ocupació, col·laboracionistes i resistència-).

No corri, MH President Torra, mogui bé les seves darreres fitxes en aquest tauler d’escacs -dins les reixes espanyoles- que encara controla com a President de Catalunya. I si no pot acabar la partida almenys prepari el terreny per la següent.

Més important que el Pressupost del Parlament i que el Pressupost de Catalunya, no nego que siguin importants, ho és primer la nostra sobirania en les seves mans com a Diputat però molt més com a President.

El President Torrent es referma en la necessitat de que el Parlament sigui efectiu i sembla oblidar que abans que efectiu o per ser efectiu mateix ha de ser sobirà.

Les jugades fonamentals de Catalunya, per a bé o per a mal, l’han fet en darrer terme ben solets cadascun dels Presidents Catalans, és cosa dels capdavanters. Macià va haver de negociar sol o gairebé sol amb els enviats de Madrid que el van engalipar amb un estatut que ha estat retallat i retallat cada vegada. En això Macià es va equivocar.

Mas la va cagar amb l’Estatut tururut i ni el Zapatero ni ningú li va donar el poder autonòmic en aquell vergonyós canvi de cromos.

Puigdemont la va cagar el 10 d’octubre del 2017 i va fer llufa el 27 d’octubre del 2017.

Torrent la va cagar aquell 31 de gener, i després amb allò dels sous, i ara per tercera vegada permetent que la JEC (en temps fantasma, fora de període electoral) condicioni el Parlament Català -el sotmeti i subordini-, ahir mateix  amb l’afer del Sr. Muro, quarta cagada de campionat -li va consentir o li va ordenar?- és d’aquells secrets que no es sabran mai com el que va passar la nit del 27 d’octubre del 2017.

Tot semblen fracassos, però no corri, no es rendeixi, completi el seu compromís. Tots, molts, som al seu costat, persistim fidels al 1r d’octubre del 2017 i a la DUI incompleta que hem de completar.

Pensi les properes i immediates jugades d’aquest escaquer amb sentit d’Estat Català Independent en forma de República. No oblidi que des de l’exterior de la Colònia s’està jugant una altra partida, aquesta sí sobirana però de moment massa lenta, sembla que els jugadors en restin adormits.

Abans de convocar noves eleccions asseguri que el Procés Constituent no s’encalli més.

No es deixi arrossegar per la JEC ni pels pressupostos deslleials amb el Mandat del Poble Català del 1r d’octubre. Jugui serenament a favor de la nostra Independència, mentre pugui, fins al final, tot el que pugui per complir el seu compromís expressat el dia que el van nomenar MH President de Catalunya.

“Escac i mat? MH President Torra no es precipiti. Mogui les peces del seu “Momentum” … Molts catalans, molts estem al seu costat!”

Josep Vilalta, Joan Sabata, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

  

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *