Puigdemont ha repetit el contrasentit: Es troben 2 catalans fora de Catalunya i, ai las, parlen en castellà!

LA LLENGUA DE L’AMO

Jordi Fornas Prat Puigdemont ha tornat a demostrar la seva manca de compromís amb la nació i la seva submissió als ocupants responent en castellà, la llengua de l’amo.

—————–

El català és l’eina primera per complir el Mandat del 1r. oct:  Edificar la República Catalana Independent.

Puigdemont ha repetit el contrasentit: Es troben 2 catalans fora de Catalunya i, ai las, parlen en castellà! al cap d’una estona hi cauen i es diuen: “Estem fent el ruc!”.   Si una tal Sra. Montserrat no el parla o no el vol parlar, i a més no vol entendre el que li dius, digue-li amb català i després li tradueixes a l’anglès i tothom t’ho agrairà.

Salvador Molins, Consell local de la República Catalana Independent, del BIC

———–

Extret de Vilaweb:

El correu de Puigdemont a Dolors Montserrat i tota l’eurocambra proposant un debat sobre Catalunya El president envia un correu a l’eurodiputada del PP i a tres mil membres més de l’eurocambra per rebatre les declaracions de Montserrat

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-correu-de-puigdemont-a-dolors-montserrat-i-tota-leurocambra-proposant-un-debat-sobre-catalunya/?fbclid=IwAR3hS7n_nKhzfdH2kVuG1zaTitnDJ_7NKoMu-RSrZqF0e-UDiEAopT17neU

president de la Generalitat i eurodiputat Carles Puigdemont ha enviat un missatge de correu electrònic a l’eurodiputada del PP Dolors Montserrat –i reenviat a tres mil membres del Parlament Europeu, entre diputats, assessors i treballadors–, en què li proposa de fer un debat sobre Catalunya i Espanya al ple de l’eurocambra. ‘Espero que feu honor a la vostra voluntat manifestada de debat acceptant aquesta proposta’, diu Puigdemont en el correu, a què ha tingut accés VilaWeb.

Li proposa que el grup conservador de l’eurocambra, l’EPP –en què hi ha integrat el PP– faci la proposta de debat d’acord amb les normes del parlament. Puigdemont creu que la millor opció és la regla 144, que preveu debats sobre casos d’incompliments de drets humans, democràcia i estat de dret.

Llegiu la proposta de Puigdemont a Montserrat.

«Estimada senyora Montserrat,

He vist amb sorpresa els vostres comentaris a la premsa dient que jo no volia debatre amb vós.

Tanmateix, com que la meva voluntat de debatre amb vosaltres i amb tots els companys del parlament és absoluta, vull proposar-vos que feu els arranjaments necessaris perquè al ple del Parlament Europeu es faci un debat complet sobre Catalunya i la situació a Espanya.

Segons la regla 162, un grup polític pot demanar un debat d’actualitat en sessió plenària. Tenint en compte que sou una dirigent del Partit Popular, crec que seria molt ben rebut si proposéssiu aquesta idea al lideratge de l’EPP.

Una altra opció seria la regla 144, relativa a ‘Debats sobre casos d’incompliments de drets humans, democràcia i estat de dret’. Com que tots dos creiem que hi ha un problema d’estat de dret a Espanya (per motius diferents, és clar), aquesta seria probablement la millor solució.

En qualsevol cas, amb l’EPP a favor serà possible un debat complet sobre Catalunya i Espanya i no es blocarà com va passar en el passat.

Espero que feu honor a la vostra voluntat manifestada de debat acceptant aquesta proposta.

Si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi o amb algú del meu equip per treballar en aquesta idea.

Atentament,
MEP Carles Puigdemont i Casamajó»

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *