“UNIM-NOS PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA” per completar la DUI.

L’INDEPENDENTISME RESTARÀ DIVIDIT
MENTRE CONFIÏ EN ELS PARTITS DE FET AUTONOMISTES.

Per encapçalar aquest escrit, que vodria que fos d’esperança i fe, he manllevat el nom i l’eslògan del Partit de Jordi Fornas, l’UPDIC “Units per a Declarar la Independència Catalana”

Fa temps que ERC s’aparta de la unitat amb l’excusa que no és sincera. No hem d’esperar ERC.

Per una excusa o una altra ERC, JuntsxCat i CUP van separats. No els esperem sinó volem perdre la Independència i la llibertat.

Molt aviat, o no tan aviat, s’hauran de fer de nou Eleccions al Parlament Català, i si no estem al cas la tan anhelada i imprescindible unitat estarà per fer!  Si no despertem, altra volta el més calent serà a l’aigüera.

Els fonaments d’aquesta unitat han de ser ferms i la primera de totes les condicions per posar-nos en marxa és Reafirmar-nos en la voluntat de complir el Mandat del 1r d’octubre.

Inventem o reforcem noves eines per unir-nos, com poden ser les Primàries, els Consells Locals de la República, un nou concepte de territoris alliberats i connectats, com pot ser la “Via Bàltica” una sola llista de tot el país, amb un sol capdavanter o equip de capdavanters que treballin sense trampes mútues, que posin totes les cartes sobre la taula i que només tinguin una sola estratègia enfocada a l’únic objectiu, la Independència de la nostra nació. Com? -pensem-ho i fem-ho!

Quan arribin les properes eleccions al Parlament de Catalunya tots ens hauríem d’ajustar dins aquesta llista. De cap manera pensar que separats traurem més rendiments electorals … fals, totalment fals. Qui no estigui disposat a la unitat no val per a la Independència i els 2.300.000 votants del 1r d’octubre això ho hem de tenir clar.

“UNIM-NOS PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA” per completar la DUI.

Salvador Molins, Berga
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

https://www.larepublica.cat/opinio/tribuna/treballar-per-lamnistia-i-no-per-la-independencia/

———————

 

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari