Només la fe mou muntanyes: Inscriviu-vos al Consell per la República Catalana Independent.

 

El Consell per la República i els Consells Locals de la República
i els Consells Locals per la República. Cèl·lules mare de la incipient República proclamada el 2017.

El 2004 va començar Catalunya Acció amb un clar propòsit: Independitzar Catalunya sense titubejos, han passat 15 anys, i des del 2017 els catalans que som lleials al 1r d’octubre i al 27 d’octubre som conscients que hem entrat en una nova etapa, l’hora d’edificar la República Catalana Independent fora del sistema autonòmic espanyol.

Som conscients del que vam decidir i no pensem demanar permís a ningú ni esperar ordres de ningú per a fer-ho realitat, aquesta és la nostra determinació i no pensem defallir. Qui no tingui aquesta consciència i determinació s’està fent esclau a perpetuïtat, allà ell.

Qui vulgui esdevenir lliure en l’Estat Català Independent en forma de República que no vagi a plorar, rondinar i destil·lar odi al “Parlamento Español”, res més inútil. Els espanyols se’n foten de tot això i els catalans que  anem allà a implorar clemència i entesa només estem fent el ridícul, emblaquinant les seves males maneres i facilitant-los una governabilitat que no mereixen mentre ells condicionen fins i tot el que podem debatre en el nostre Parlament que esdevé així de fireta com totes les demés concessions als catalans sotmeses a l’arbitri de l’amo espanyol.

Planteu-vos davant espanya, sigueu lleials al 1r d’octubre, al que vau decidir en el Referèndum d’Autodeterminació i en la DUI catalana del 27 d’octubre o morireu sense ni haver sentit ni haver viscut la llibertat, colla d’esclaus! deixeu d’arrossegar-vos per terra com ho fan els cucs, així ho expressava John Adams, un dels Pares de la Constitució dels Estats Units d’Amèrica.

Pobres miserables!  Vam decidir però com que d’antuvi us negueu vosaltres mateixos la vostra sobirania l’enemic se’n riu i juga amb vosaltres com si fóssiu ratolins.

Catalans! Homes i dones de poca fe!
Només la fe mou muntanyes!
Que espereu a inscriure-us al Consell per la República, espereu tal vegada una ordre d’Espanya o del mateix Trump?

Alguns em diuen “nostàlgic de l’1 d’octubre” doncs jo us dic: LLIBERTAT PER A CATALUNYA! vull viure-la ara! almenys en el meu cor i junt amb altres catalans des dels Consells Locals de la República que emanen del mandat del nostre Poble i per al nostre Poble. No ho delegarem per sistema a cap polític ni cap institució!
No vull esperar ni 5, ni 10, ni 50 anys … no!

Ho vull viure ara!   i la lluita, el treball i el compromís em fan català lliure de la República Catalana Independent.

Salvador Molins (@catalanextstate)
Només la fe mou muntanyes: Inscriviu-vos al Consell per la República Catalana Independent.
Tweeted:
https://t.co/B3HycfOYbj https://twitter.com/catalanextstate/status/1214729592973529088?s=20consellrepublica.cat (https://t.co/B3HycfOYbj)

Es presenten els Consells Locals per la República a Sant Celoni
Ja fa unes quantes setmanes es va fer una primera presentació dels Consells Locals per la República de forma massiva al teatre Ateneu de Sant Celoni. Fins ara, més de 112 municipis ja han […]

 

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *