Allunyem-nos de l’enemic en tot i per tot, no li fem el joc. LLIBERTAT 23S – PELS SEGRESTATS DE GUERRA !

  

La Guerra dels 305 anys i el terrorisme d’estat contra Catalunya.

El cas dels empresonats del 23S per 500 agents de la Guàrdia Civil espanyola i acusats de terrorisme no és un cas ni de justícia ni de seguretat sinó que és pur terrorisme d’estat, una acció de guerra més contra Catalunya i els catalans, com tantes altres accions de guerra, repressió i terrorisme d’estat de les que ha perpetrat primer Castella i després Espanya durant els 305 anys de guerra d’Espanya contra Catalunya que separen enguany del 1714 quan van imposar-nos per la força de les armes i el pretext “Dret de Conquesta” les lleis castellanes amb l’anomenat “Decreto de Nueva Planta” que sentenciava “la muerte de la Nación Catalana”.

Fa mesos, l’estat espanyol té empresonades aquestes persones i algunes d’elles incomunicades sense respectar en absolut el principi d’innocència.

Aquests 500 guàrdia civils i els seus comandaments junt amb molts colonitzadors que viuen a Catalunya durant les properes festes de Nadal menjaran tranquilament els seus “polvorones” i tocaran les seves “simbombas” mentre tenen segrestats aquests catalans. La seva actuació i els seus valors són pretesament “sin bombas” però no deixa de ser, malgrat molts vulguin mantenir els ulls clucs, pur terrorisme d’estat i els que el perpetren o terroristes o còmplices de terroristes.

Catalans, persistim en la nostra lluita d’alliberar-nos d’aquesta presó generalitzada en l’espai i en el temps per a tots els catalans arrelats a la nostra terra. Per a nosaltres només hi ha una victòria possible, només una, la Independència de la Nació Catalana i de tots els nostres Països Catalans.

Reafirmem el Mandat del Poble Català del 1r d’octubre del 2017. Edifiquem la nostra incipient República. Completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017. Apartem-nos en tot i per tot dels enemics del nostre Poble, no els fem costat.

Quan ens acostem a Espanya, sigui com sigui i sigui pel que sigui, esdevenim traidors, enemics i retardataris de la nostra emancipació nacional. Alguns ho dissimulen dient que són maneres diferents de veure les coses, Talment com la França de Vichy que a les ordres dels nazis empresonava jueus i dissidents i els entregava als seus botxins.

Allunyem-nos de l’enemic en tot i per tot, no li fem el joc.
LLIBERTAT PELS SEGRESTATS DE GUERRA !

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent del BIC

Notícia de Vilaweb:
https://www.vilaweb.cat/noticies/parlament-catala-alliberament-detinguts-23-s/?f=rel

      

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *