Vam decidir “Estat Català Independent” Edifiquem-lo. Inscrivim-nos al cens per la República. Ja ho hem fet 82.590 catalans d’arreu.

 

El 1r d’octubre vam decidir, vam votar i vam guanyar,
complim el mandat del 1r d’octubre:
Edifiquem l’Estat Català en forma de República

Si vau participar de les Consultes per a la Independència, si vau votar el 9N per a la Independència, si vau votar en el Referèndum del 1r d’octubre, no espereu més,
inscriviu-vos, obtingueu la vostra ciutadania catalana,
edifiquem així el nou cens català ja orientat per a la República.
Ho podeu fer des d’un telèfon mòbil o des d’un ordinador.

Trobareu les instruccions a l’enllaç de la web del Consell per la República de Waterloo:

https://consellrepublica.cat/

Les vostres dades seran secretes i ben guardades lluny de les urpes d’Espanya en tots sentits.

Des dels Consells Locals que van naixent a tot el territori de tota la Nació, no hi ha fronteres internes, res manipulable per Espanya, us podem ajudar en cas de dubtes o per ampliar informació.

Empoderem-nos, esdevinguem actius i responsables, uniu-vos o creeu Consells Locals de la República, (allà on hi han dos o més catalans hi ha un petit Consell Local de la República Catalana Independent, una nova cèl·lula mare que podem relacionar i comunicar en xarxa).

Els Consells Locals no són tampoc res d’exclusiu, molts patriotes de de fa temps formen part de diferents grups i col·lectius de defensa i promoció de Catalunya, tots són cèl·lules cridades a formar part del teixit territorial de la incipient república declarada el 27 d’octubre del 2017.

El 1r d’Octubre vam votar i vam guanyar, per tant vam decidir, ara toca fer i completar el que vam decidir, no ho delegarem als altres, ho farem entre tots, cadascú la seva part, allò de que siguem capaços per petit que sigui, des de parlar, il·lusionar, aprofundir, reafirmar-nos en el camí que vam emprendre aquell històric i no gaire llunyà, 1r d’octubre “Referèndum Vinculant d’Autodeterminació de Catalunya.

Catalanes i catalans, tots, comencem! sense esperar ordres i sense demanar permís a ningú!

REPUBLIQUEM i REPUBLIQUEM-NOS !

Vam decidir “Estat Català Independent” Edifiquem-lo. Inscrivim-nos al cens per la República. Fins avui ja ho hem fet 82.590 catalans d’arreu. Ara et toca a tu. Som 2.044.038 com a mínim. Decidim-nos, el mandat és de nosaltres per a nosaltres, ningú ho pot fer per tu llevat de tu mateix.

PS:    Tot aquest text és una expressió lliure, oberta i imaginativa de Salvador Molins Escudé,  CLR*bic,  davant qualsevol dubte o disconformitat, l’opinió precisa, vàlida i oficial, la trobareu a:  https://consellrepublica.cat/

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *