Mai podem ajudar la governabilitat d’Espanya mentre no reconeix la nostra autodeterminació, emmudeix el nostre Parlament i empresona els nostres capdavanters.

COMUNICAT DEL CONSELL LOCAL DE LA REPÚBLICA:

Si Espanya no deixa auto governar-se Catalunya, Catalunya no deixa auto governar-se Espanya.

NO A LA INVESTIDURA DEL NOU PRESIDENT ESPAÑOL !

AMB EL NOSTRE NOM … NO !

NO DONEM SUPORT A LA GOVERNABILITAT D’ESPANYA SENSE L’AUTODETERMINACIÓ I L’ANUL·LACIÓ DE TOTES LES CAUSES DICTADES CONTRA L’INDEPENDENTISME SOBRE LA TAULA SIGNADES I FETES REALITAT ABANS DE LA INVESTIDURA.

1 – Parlament a l’Exili. Si el Parlament català és fals i no pot parlar ni decidir tot el que molesti a Espanya, que actua com a poder colonial que el té sotmès, no renunciem com a Poble a cap qüestió que haguem de debatre i decidir i fem-ho a l’Assemblea d’Electes a l’Exili, constituïm el Parlament a l’Exili i denunciem obertament les actituts dictatorials i repressores del fals demòcrata estat espanyol i no “estat de dret”.

2 – Valia la pena votar per un fals parlament Autonòmic o un veritable parlament Català amenaçat, xantatjat, esclavitzat o en realitat un Parlament titella de l’estil del de “Vichy”?

3 – Està clar que Catalunya està sotmesa a un règim que nega la seva sobirania i que des del Principat com autonomia espanyola no tenim possibilitat de reeiximent, no ens queda altra solució per a expressar la nostra sobirania que fer-ho des de fora del sistema colonial espanyol, o sigui, de moment fins que no siguem independents, fer-ho des de l’exili a Waterloo.

4 – Estem segurs? de col·laborar i facilitar la governació d’Espanya mentre Espanya amenaça als nostres representants i impedeix el normal funcionament del Parlament Català, del Govern Català, dels Ajuntaments Catalans, del President de Catalunya.

5 – Estem segurs de donar suport a la investidura d’un President Espanyol que ens ha amenaçat amb nous 155, inhabilitacions, presó, multes, etc.? Que ens coarta la negociació per aquesta investidura negant ja d’entrada la primera de les condicions prèvies que li ha proposat ERC en el fet d’emprendre negociacions entre ambdós governs.

6 – Estem segurs de facilitar la formació del govern espanyol a canvi de fum, perquè després d’haver investit el President espanyol, res ens assegura que aquestes negociacions, la segona fase que proposa Rufian, serveixin per a res  ….  “ho hem intentat però no ha estat possible, no ens hem entès” molt bé, molt maco, però Espanya ja tindrà el seu flamant nou president i consegüent executiu i nosaltres, els catalans, ens quedarem sense res, sense bous i sense esquelles.

7 – En l’anomenat pacte de Pedralbes es va proposar constituir dues meses, una entre els governs i l’altra, la preferida d’Espanya, la mesa dels partits, per imposar el relat de que es tracta d’un conflicte domèstic dels catalans, és un error gravíssim perquè esdevindrien unes negociacions desequilibrades de dos contra un, de la Delegació Espanyola i els partits catalans pro 155 per una banda contra els independentistes a l’altra banda. Amb els equidistants, ningú amb dos dits de front, no hi pot comptar.

8 –  Podem fiar-nos d’entendre’ns en unes negociacions amb una gent que sempre interpreten el que s’ha parlat i decidit de forma diferent a com ho interpretem nosaltres els catalans? Si algú dubta aquesta realitat que es miri les declaracions de cada part en el Pacte de Pedralbes referent a les funcions de cada taula, en l’ordre de les decisions i actuacions i sobretot en el paper del “Relator” del qual, ara ni s’en parla? A més quan s’escriuen aquests pactes ho fan de tal manera que sigui interpretable de dues maneres totalment diferents i complaents a la pròpia interpretació de cadascú en el moment de la publicitat i en el moment de la signatura, diríem allò de “tots contents i enganyats” fins a l’hora de l’aplicació d’aquests pactes quan aleshores vindrien tots els ais i uis imaginables. (Escriure-ho, especialitat dels espanyols; llegir-ho amb complaença imaginativa i després plorar, especialitat dels catalans. Que ja ens coneixem, amics tots.)

9 – I finalment, suposant que tot fos correcte i en el procediment tot anés bé, deixem expressar els dubtes d’això “de que tot anés bé”, al Marchena li acaben de donar un premi per ser el jutge més demòcrata del món, més just i respectuós … quan tots sabem què va fer al Judici contra els catalans, com va ser de parcial, com va atacar els nostres representants, com va impedir proves, testimonis, projeccions de vídeos pertinents, etc, etc. Suposant que tot anés bé formalment, ens refiaríem de la gent del secular “donde dije digo, digo diego”?

10 – El famós seny català ens aconsella clarificar totalment les coses, no deixar-nos arrossegar per falses il·lusions i dir ben clar i alt que “si Espanya no deixa auto governar-se Catalunya, Catalunya no deixa auto governar-se Espanya” I auto governar-se vol dir fer-ho amb total seguretat jurídica o sigui sense ningú a la presó, ni acusat, ni jutjat, ni multat, ni amenaçat … pel fet d’exercir qualque activitat representativa o governativa, llevat, naturalment, d’actes de tràfec de privilegis, de robatoris, d’injúries, de corrupcions de tota mena i altres fets delictius aliens a la sobirania.

Joan Sabata, Josep Vilalta, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya
CDR*bic, CLR*BIC

PS:
No a la governabilitat d’Espanya:
El Parlament Català segrestat és una pantomima autonòmica, un “#fakeparlament”, un engany per mantenir conformats els esclaus catalans. No es pot fer costat a la governabilitat d’un estat colonial contra nosaltres. Això és el que intenten superar els demòcrates d’Hong Kong. Ens ho empassarem nosaltres?

Ara ERC pidola als espanyols que no la facin quedar malament perquè ells es moren de ganes de tocar poder, encara que siguin escurrialles, pactant amb qui haurien de saber que només els vol de figurants i passarà d’ells i de tots els catalans un cop ja l’hagin investit president dels qui ens volen sempre subjugats, muts i espoliats.

——-

Si Espanya no deixa auto governar-se Catalunya, Catalunya no deixa auto governar-se Espanya.


https://www.vilaweb.cat/noticies/un-parlament-segrestat/

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *