3 dones i un sol país: Com serà la política i la Nació si la fan les dones?

  

Resposta i respostes, a l’editorial

“Comença cohesionar-se l’independentisme?”

De tot n’hi ha una mica -de les diferents respostes, adjunto l’enllaç- res és perfecte i els interessos partidistes segur que hi són, sobretot els càlculs d’Aragonès i Cia, i els dels altres també, però hi ha un però:

Aquest acostament no pot ser degut a un fet del que sempre se n’ha parlat, però fins avui encara no s’havia provat, us adoneu que les tres caps dels partits independentistes a Madrid, aquesta vegada són totes dones -i relativament noves-.

“Com seria la política si la fessin les dones?”

-Doncs ara ho veurem!

Elles deuen pensar “Tinguem sentit pràctic, no tots cerquem el mateix?”
“per què no ens podem entendre i ajudar-nos, i … coordinar-nos?”

Perquè al final només hi ha un objectiu i una victòria per a tots els catalans, la Independència!  I en això estem i hem d’estar.

Una nota trista que ens pot esperonar a bandonar si o si Ecspanya. Avui han tornat empresonar aquells quatre xicots en una jugada vergonyant, indigne i ignominiosa, ai las!

Via fora! catalans!  no titubegem, posem la directa:
.
REAFIRMEM-NOS EN EL 1r  d’OCTUBRE

COMPLETEM LA DUI  DEL 27 0ct 2017

COMPLIM EL MANDAT:
EDIFIQUEM LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT:

NO DEFALLIM, NO TITUBEGEM !

Reafirmem-nos, car només tenim un camí de supervivència:
LA INDEPENDÈNCIA !

——————

Respostes (tast de) a l’editorial de Vilaweb de Vicent Partal:
“Comença cohesionar-se l’independentisme?”
https://www.vilaweb.cat/noticies/independentisme-unit-editorial-vicent-partal/

JOAN RAMON GOMÀ

20.11.2019  |  22:59

Després de la sentència dels ERES Sánchez i el PSOE estan agafats pels dallonsis.

Els populars han ensumat sang i no facilitaran un govern del PSOE. Esperaran a que es tornin a repetir eleccions per tal d’acabar-se de crospir els vots de C’s i que un bon grapat de vots del PSOE vagin a la abstenció.

Si ERC fossin intel·ligents veurien que no tenen res a perdre deixant caure un altre vegada al PSOE. Gracies als EREs l’independentisme pot treure més del 50% dels vots i dels escons la propera repetició.

Si els partits catalans es mantenen ferms, el PSOE no té més remei que passar per l’adreçador si no vol perdre bous i esquelles a la propera repetició d’eleccions. I és perfectament possible que hi passi. Ja ho ha fet de la nit al dia amb Iglesias quan s’ha vist acorralat.

joan rovira

20.11.2019  |  23:22

Sobre el procés de descolonització en curs a Catalunya:

1. El colonialisme com a sistema organitzatiu és tant una organització física com mental imposada sobre un territori i sobre la societat que l’habita.

2. Ser independent i lliure vol dir no tenir pors ni interessos.

3. Les pors tenallen les consciències i els interessos els comportaments.

En teoria, les pors tenallen les consciències de les esquerres catalanes i els interessos els comportaments de les dretes catalanes. Mentre els equidistants practiquen ambdós vicis, pors i interessos, alhora. Però, la transversalitat social ho està desmentint a la pràctica.

La independència i la llibertat de Catalunya està a les nostres mans i de ningú més i, si algú diu el contrari, és que és un súbdit que, per pors i/o interessos, no vol alliberar-se d’un sistema colonial importat i imposat, d’una manera arbitrària, a la força.

En conseqüència, les dues condicions per a la investidura serien:

1 – Alliberament IMMEDIAT de tots el presos del procés 

2 – 0% del deute que es quedarà Catalunya -quan ens alliberem- (Actius i passius)

(piulades d’Hèctor López Bofill i Xavier Sala i Martín, respectivament)

Rosa Gispert

21.11.2019  |  00:00

No veig que darrera aquest suposat intent d’acostament d’ER als altres grups sigui res més que pur tactisme. La por a perdre vots si faciliten el govern del PSOE fa que busquin una postura comú amb els altres i l’excusa dels militants amb una pregunta tant enrevessada que es pot interpretar a conveniència.
Dubto que l’acostament vagi més enllà i sincerament, ho prefereixo. Després de la traïció continuada d’ER a l’independentisme, em faria dubtar de l’honestedat de JxCat i la CUP si hi volguessin algun tracte.
Fins que no canviin dintre d’ER els que han ordit totes aquestes maniobres fraudulentes no es podrà intentar refer la confiança en aquest partit. Ja no tenen cap credibilitat.
I sr. Partal, és molt més greu el frau de Torrent contra tots els electors impedint la investidura de Puigdemont que els pactes contra natura de la diputació o els ajuntaments. Què, per acabar-ho d’adobar, van ser més nombrosos en el cas d’ERC.

—————

PS

Resposta de Salvador Molins,
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
“Berguedans per a la Independència de Catalunya”

De tot n’hi ha una mica, res és perfecte i els interessos partidistes segur que hi són, sobretot els càlculs d’Aragonès i Cia, i els dels altres també, però hi ha un però:  Aquest acostament no pot ser degut a un fet del que sempre se n’ha parlat però fins avui encara no s’havia provat, us adoneu que les tres caps dels partits independentistes a Madrid són dones -i relativament noves-. “Com seria la política si la fessin les dones? -Doncs ara ho veurem! “Tinguem sentit pràctic, no tots cerquem el mateix? per què no ens podem entendre i ajudar-nos, i … coordinar-nos?

En resum:
3 dones i un sol país: Com seria la política i la Nació si la fessin les dones?

Salvador Molins, CLR*BIC, CDR.bic, Conseller de Catalunya Acció, membre d’UPDIC (Units per Declarar la Independència de Catalunya).

     

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *