No a la LLei Aragonès. Cada bogada perdem un llençol. Espoliació 16.000 Milions. Llei del Treball i llei Mordassa.

 

NO A MÉS LLEIS QUE AMENACIN EL NOSTRE FUTUR

No a la LLei Aragonès. no a la darrera Llei del Treball espanyola i no a la llei Mordassa.

Els que estan elaborant aquesta llei no tenen els peus posats a la realitat perquè aquesta gent, pel motiu que sigui, no entraré en aquest punt, tenen sous d’elit molt ben arreglats, al contrari de gran part de la població de Catalunya, on la crisi econòmica i política més l’espoliació de l’estat espanyol fan forat contínuament. Tenim uns serveis socials que arriben a tota la població, quan durarà això quan es vagi relliscant cap una privatització lliberal en la que no més compten els guanys i rèdits econòmics?

La llei Aragonès, d’entrada “No!”

Tenim una classe política que no dona més de si que un país de cartró pedra, tenim una espoliació de cavall,l 16.000 milions d’euros anuals pel cap baix, per sobre d’11%, els Lands alemanys per llei no han de pagar més d’un 4%, una espoliació espanyola que no han tingut nassos de reduir ni en un sol punt, tenim lleis socials trepitjades i anul·lades, tot de cap per avall.

Però, ara no, ara volen aprovar una llei “Aragonès” de la que els elements que posin en perill la nostra qualitat de vida i de drets ni un detall serà qüestionada per l’estat que només ens vol mal.

No a la LLei Aragonès. Cada bogada perdem un llençol. No a la llei espanyola del Treball i  no a la llei Mordassa.

La llei Aragonès, d’entrada “No!”  Prenem-ne consciència. Edifiquem la República Catalana Independent per al bé i el benefici dels catalans. Evitem l’exclusió de la nostra gent més debilitada, que cada dia que passa som més i més.

Prenem-ne consciència. Que no ens la fotin una vegada més. Escoltem i donem suport a la gent de la  plataforma ‘Aturem la Llei Aragonès

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya

Notícia Vilaweb:

“La plataforma ‘Aturem la Llei Aragonès‘ ha ocupat la seu del carrer Sepúlveda de la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat de Barcelona.”

https://www.vilaweb.cat/noticies/plataforma-aturem-llei-aragones-ocupa-conselleria-treball-carrer-sepulveda/

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *