URGENT: Registra’t al Consell per la República. Atorga-li més legitimitat. Oficialitza la teva Identitat Catalana.

Els catalans necessitem, com De Gaulle necessitava davant del món, el “Consell Nacional per a la Resistència” que traduït al català actual és el “Consell per a la República Catalana”, a l’exili, a Waterloo.

Inscrivim-nos de pressa al Consell per la República, pot ser una bona tasca per la normalment desvagada “jornada de reflexió” del dia abans de qualsevol elecció.  El Consell per la República necessita, per créixer en legitimitat, quants més catalans inscrits millor.

Fa 305 anys que estem en guerra, Espanya ens ataca constantment, i actualment, quan hem gosat aixecar la veu decidida d’Independència sols amb les eines de democràcia, determinació i dignitat, l’atac agafa unes dimensions apocalíptiques, Espanya i els espanyols, deixem els lliris pels gerros, vol derrotar-nos i anorrear-nos altra volta com ho va fer el 1939.

Les lleis espanyoles i les amenaces d’aplicar-les amb tota la seva cruesa només fan que succeir-se l’una darrera l’altra en un frenètic no parar. La darrera, aquesta llei sobre les comunicacions amb internet, les amenaces contra el President del Parlament, contra els membres independentistes de la Mesa del Parlament, contra el MH President de la Generalitat de Catalunya, sobre una nova apliació del 155 i mesures d’estat d’excepció encara més extremes …  estem, doncs, apunt d’entrar dins el Principat de Catalunya en una fase de “Ressistència”.  Aquesta vegada,  a l’inrevés del 1707,  primer li toca al Principat abans que al País Valencià, però si no hi posem aturador tot arribarà.

Ahir mateix, Julià de Jòdar en un brillant article ens parlava de “fracàs o derrota” però cap d’aquestes consideracions, tot i ser correctes, no les podem acceptar com no les van acceptar ni Churchill ni De Gaulle. Els catalans, com ells, hem de batallar fins a la victòria final que per a la Nació Catalana només n’hi ha una “La Independència i la Llibertat” de tots els Països Catalans, diversa i confederal si cap. Primer de tots i obrint pas la Catalunya Central, diguem-ho així perquè a hores d’ara ja hem renegat de reis, prínceps i princeses.

Una guerra, la dels 305 anys d’atac i submissió d’Espanya contra Catalunya, tampoc no es guanya de pressa, un o altre contrincant van guanyant terreny i posicions, en el nostre cas les coses, de sempre, no són gens clares, ells tenen armes, lleis, ajuda internacional, exèrcits, policies, quintacolumnistes, … nosaltres sols tenim el nostre afany per a la Llibertat, deu ser prou valent aquest afany que ens permeti contenir totes les armes i atacs de l’enemic, sembla però que ens estiguin guanyant terreny, amb allò del “que no se note el cuidado” però ara ja a sac i sense miraments.

La nostra energia, acostumada a la secular resistència, avui s’ha de concentrar en defensar les més altes cotes de sobirania nacional fins ara assolides des de l’ensulsiada de 1714, principalment dues, la primera el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, vinculant i guanyat, la segona la Declaració Unilateral d’independència de Catalunya del 27 d’octubre del 2017.

Les nostres armes, les dels catalans, en aquesta secular guerra, avui no són armes de sang sinó eines de Democràcia i de Dret Internacional, i també molt importants són la manera de fer servir aquestes eines, de com plantejar les tàctiques i les estratègies. Dona una mica la sensació que no som previsors i que anem a remolc dels esdeveniments, Això ho hauríem de canviar.

Com reaccionarem tècnicament, resoldrem i enfocarem les restriccions que Espanya ens està aplicant en l’àmbit d’Internet?

Podem evitar que aquestes restriccions que ens aplicaran en l’àmbit d’internet no siguin noves posicions guanyades i consolidades per Espanya com ho són les restriccions de ràdio i televisions aplicades contra les  emissions catalanes al País Valencià i a les illes, o com les línies de trens amb tot tipus de limitacions ja obsoletes, o com l’afer de l’eix Mediterràni i demés infraestructures, etc. etc. ?

Podem trobar vies alternatives que ens permetin superar aquestes restriccions legals espanyoles sobre internet?

Hem d’afanyar-nos, “Republicar-nos”  -inscriure’ns-,  censar-nos i adquirir la lliure ciutadania a la República, com més aviat millor, no esperem, fem cas de l’article que adjunto sobre el Consell per la República a l’exili -per motius obvis- de Waterloo.

Inscrivim-nos de pressa al Consell per la República, pot ser una bona tasca per la normalment desvagada “jornada de reflexió” del dia abans de qualsevol elecció.

URGENT:
Registra’t al Consell per la República. Oficialitza la teva Identitat Catalana a la nova i incipient República Catalana Independent.

El Consell per la República necessita, per créixer en legitimitat, quants més catalans inscrits millor. És obert a tots, és lliure i des d’arreu amb el teu mòbil connectant a www.consellrepublica.cat. O a les parades ANC, parades “Fem Consell”, Consells Locals de la República que van naixent a cada Municipi, Establimets “Fem Consell”…

No demanarem permís, no esperarem ordres, tan sols ho farem … fem-ho!

Salvador Molins, Petit Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.

https://blocs.mesvilaweb.cat/belgicadelsud/2019/11/06/del-consell-nacional-de-la-resistencia-al-consell-per-la-republica/

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *