És convenient que el Consell General de la República acceleri.

  

El Consell General i els Consells Locals (L’un a l’exili, els altres al territori), primeres institucions de la República Catalana Independent.

El CLdR*Berga (Consell Local de la República) fa via junt amb tots els altres Consells. Molt aviat un nou Ajuntament de la Comarca es constituirà en CLpR (Consell Local per la República)

Fer real i efectiu el nostre projecte, el projecte polític dels defensors de la República “Consells Locals de i per la República” no serà gens fàcil. Però això sí que no ens fa por.

La Declaració d’Amer és molt potent com ho fou la Consulta d’Arenys i més si es multplica. El CLpR d’Amer molt proper al CLpR de Waterloo … tots som cèl’lules mare territorials de la incipient República  Catalana Independent.

Aquest projecte dels Consells de la República té una gran força de regeneració, il’lusió i  vertebració per tot l’independentisme i nou republicanisme.

Extraordinari. Això és una implosió! Es fa gran per moments.

Sembla ser que la cosa s’encamina per ací. Els ajuntaments que es decideixen semblen seguir la pauta d’Amer, coordinar-se amb Waterloo, Consells Locals per la República. Aquests CLpR si que depenen  de la voluntat del Consistori, del consens independentista i naturalment el color polític.

Altres Consells Locals com el nostre poden coordinar-se però no depenen de l’Ajuntament, per tant si tot va bé hi podran haver més Consells que Consultes. Consells a cada població, cada comarca, cada districte, escola, associació …

Nous Ajuntaments estan preparant la seva Declaració. Quan batlles de la passada legislatura han estat encausats i amenaçats els Consells Locals són una nova esperança, Catalunya no es rendeix.

Anem justos de temps i mancats de la fermesa i lucidesa davant del greu moment que s’està precipitant.

Reafirmem el 1r i el 27 d’octubre i preparem-nos per acabar el que vàrem començar.

Potser necessitem més temps perquè això vagi agafant cos. Si les coses es precipiten tindrem la valentia de fer-ho sota una repressió ferotge?

Espanya mateixa ens crema les naus, qualsevol resposta és excusa per a la repressió, el càstig fins arribar al mateix saqueig autonòmic, lleis, multes, institucions, agressions, mentides …
només podem tirar endavant … independència o submissió.

És convenient que el Consell General de la República acceleri.

Salvador Molins, membre del Consell Local de la República, del BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya). Vocal del CLdR de Berga.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *