El Nord de Catalunya ja està marcat: No titubegem, no dubtem, reafirmem el 1r i el 27 d’octubre del 2017. Independència ja !

 

LA RESPOSTA AL MANDAT DEL 1r  OCT ha d’ésser permanent i a tots nivells.

No hem de respondre a cap sentencia, hem de respondre efectivament al nostre mandat de tots per a tots i ho hem de fer cada dia…  Ni un pas enrere!

Reafirmem el 1r d’octubre.  Complim-ne el mandat.  Edifiquem la nostra República i les columnes que la sostinguin com els sindicats. Comprometem-nos en completar tot el que va mancar a la DUI del 27 d’octubre per a poder-la implementar.

Salvador Molins, Consell Local de la República, del Bic  (Berga)

—————–

Demòcrates insta el parlament i el govern a implementar la DUI per desbordar l’estat espanyol

El partit que encapçala Toni Castellà aprova per unanimitat la proposta estratègica per a fer efectiva la independència mitjançant la via unilateral

https://www.vilaweb.cat/noticies/democrates-implementar-dui-govern/

Demòcrates de Catalunya ha aprovat la proposta estratègica que ha de permetre de fer efectiva de manera unilateral la independència de Catalunya. Segons un comunicat, la formació que encapçala Toni Castellà és partidària de propiciar ‘un nou desbordament democràtic a l’estat’ com l’1-O i el 3-O. A més, insta el parlament i el govern a aplicar la declaració unilateral d’independència del 27-O. El consell nacional, reunit avui al matí a la Nau Bostik de Barcelona, ha aprovat una estratègia que consisteix en un ‘embat democràtic’ propiciat per una ‘mobilització social i massiva, sostinguda i organitzada’ i a fer ‘impossible’ qualsevol intent mitjançant la força de l’estat espanyol de desactivar la voluntat ciutadana de Catalunya.

🔴 Per assolir la independència, cal propiciar un nou desbordament democràtic a l’Estat, com ho varen ser els passats 1 i 3 d’octubre de 2017, per la via unilateral i d’insubmissió col·lectiva.@DemocratesCAT aprova el document “La via unilateral per ser República independent”👇

Mostra la imatge al TwitterMostra la imatge al Twitter

Demòcrates també reclama un pla per a controlar efectivament el territori, les infrastructures i punts estratègics, amb la implicació imprescindible dels municipis. A més, remarca la importància de la recerca de suports internacionals amb visió geopolítica. Així, el partit insisteix que cal trobar el moment que permeti de tornar a convocar ‘massivament’ la ciutadania al carrer, una vegada corregits els errors de l’octubre del 2017 i, sobretot, dels mesos i anys anteriors.

‘Ja no es tracta de construir estructures d’estat, sinó que cal fer que les que ja tenim siguin operatives i treballin per sostenir una declaració d’independència’, afegeix el text. Així doncs, Demòcrates considera inajornable de recuperar la majoria parlamentària entorn de la unilateralitat, a més d’aplicar els canvis necessaris als departaments corresponents de Presidència, Vice-presidència i Economia, Afers Estrangers i Interior perquè sigui possible de sostenir la DUI un període mínim de sis mesos.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *