Edifiquem la República a la inversa. Basat en l’article d’Albert Noguera

      

Coordinar tots els grups d’iniciatives diverses en defensa i construcció
de la República Catalana Independent en un projecte de República Inversa,
en pla d’igualtat, horitzontal i unilateral: 

Complir el mandat del 1r i el 27 d’octubre, edificar la república a la inversa. La resposta total, unitat estratègica des de baix, entre tots, feta a la inversa. També amb els Consells Locals de la República, els CDR, les assemblees territorials i sectorials de l’ANC i totes les demés iniciatives que puguin néixer.

El 1r octubre del 2017 el Poble Català vàrem votar i vam guanyar emetent un mandat vinculant entre tots nosaltres i dirigit a tots nosaltres: “Catalunya, estat independent en forma de República” i estem obstinadament convençuts de la nostra decisió, dels nostres drets, del nostres passat i del nostre futur, no demanarem permís a ningú ni esperarem ordres de ningú. El Poble Català és i ha de ser sobirà i ara a les primeries del segle XXI.è estem totalment determinats a recuperar la nostra secular independència. Els nostres polítics segrestats i exiliats són la proba fefaent de la nostra determinació.

La unitat estratègica per completar la recuperació de la nostra Independència és possible i com molt bé ens ha explicat el Dr. Albert Noguera ho podem fer des de baix compartint i coordinant aquesta noble tasca entre tots els grups i iniciatives per defensar i fer reeixir la nostra República votada, guanyada i declarada unilateralment al Parlament Català el 27 d’octubre del 2017.

En pla d’igualtat i respecte entre tots els grups i persones, coordinem-nos i tirem endavant.

No hi ha millor resposta al mandat del 1r d’octubre que fer tot el possible per complir aquest mandat del nostre Poble.

I respecte al que podem fer per alliberar els nostres presos, tots els encausats i exiliats, segrestats, robats amb multes abusives, víctimes d’una cruel repressió perpetrada pel nostre secular enemic en una clara acció de guerra cruel i despietada, fem el que fem o fem el que siguem capaços de fer, serà possiblement més aclaridor dir a l’enemic secular de Catalunya que no se’n sortirà, que Catalunya serà independent. No ens rendirem !

Josep Vilata, Joan Sabata, Salvador Molins, … Membres del Consell Local de la República, del BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002)

Edifiquem la República a la inversa. Basat en l’article d’Albert Noguera

https://www.vilaweb.cat/noticies/ho-tornarem-fer-inversa-presos-politics-opinio-albert-noguera/

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *