En compliment del Mandat del Poble del 1r d’octubre del 2017. Missatge en positiu contra els negacionistes i retardataris de sempre.

      

MISSATGE DE LLEIALTAT AL 1r  i al 27 D’OCTUBRE
EN LA NECESSÀRIA ESTRATÈGIA COMPARTIDA
DE TOT EL POBLE CATALÀ LLIURE

El nostre destí està marcat des del 1r d’octubre si no volem ser uns necis incapaços de mantenir-nos en les nostres decisions. Ai las! no tenen ni idea del valor de la nostra Independència!  Diguem les coses pel seu nom, Puigdemont el 10 d’octubre insultant i ferint greument el nostre poble convocant i desconvocat. Ahir mateix, Marta Rovira negant la legitimitat del primer i del 27 d’octubre, rebaixant-ne l’absoluta força. Sigueu lleials o us ho diré cruament: no torneu!  aquestes actituds i misèries no ens fan cap falta.

Ben al contrari:

Catalans lliures:
Reafirmem el 1r d’octubre. Completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.
Portem-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

Unim-nos i coordinem-nos de nou.

Aquest és el camí del compliment del Mandat d’Autodeterminació del 1r d’octubre.

El mandat de tots per a tots.

L’estratègia compartida de tots els catalans per al compliment del Mandat del Poble Català del 1r d’octubre ha d’ésser assolir la República, edificar-la, donar-li color i cos, i un dels camins ja encetats per a fer-ho i que cal completar és la DUI del 27 d’octubre, que com la de Kossovo l’hem de portar al Tribunal Internacional de La Haia.

Aquest és un camí de fermesa ja guanyat una vegada en el cas Kossové. Renunciar aquest camí no ens ho podem permetre. No ens arrosseguem com cucs, no ho podem fer, sinó perdrem bous i esquelles i el que és molt més important, perdrem la dignitat i deixarem de nou a les noves generacions de catalans una greu llosa d’esclavatge i supeditació, un camí de pobresa, humiliació constant, vergonya i patiment.

En compliment del Mandat del Poble del 1r d’octubre del 2017. Missatge en positiu contra els negacionistes i retardataris de sempre.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta i demés membres del Consell Local de la República (del BIC “Berguedans per a la Independència de Catalunya”).

———————

https://blocs.mesvilaweb.cat/empordaaccio/

https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/?p=273733

      

Afegeix un comentari