Una organització efectiva aglutinadora: MxI. No pot ser ni ANC ni CDR sinó totes i cap.

    

UNA DE LES MILLORS RESPOSTES AL MANDAT DEL 1r i 27 d’OCTUBRE DEL 2017.
EL MILLOR PAS VERS LA IMPLANTACIÓ DE LA REPÚBLICA CATALANA INCIPIENT.
FER REALITAT EL FUTUR:

L’ANC i els CDR ja són organitzacions consolidades i són fidels als seus principis i funcions. No cal modificar-les, fan bé la seva feina tot el que poden, el que cal és una altra organització complementària pensada per a noves i imprescindibles funcions.

Segons la meva opinió la versió bona de la proposta de (Ben endins) que adjunto més avall és la 4, però no ha de substituir ningú, ni ANC, ni CDR, d’alguna manera els ha d’incloure tots!  no ha d’estar per sobre de ningú, s’ha de constituir en base a nova institució netament forana al sistema espanyol i totalment lleial al 1r i al 27 d’octubre del 2017, ha d’ésser l’estructuració del territori en Consells Locals de la República Independent.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.

—————————–

Extret del blog Ben endins (Vilaweb):

“Necessitem més que mai ara, una organització efectiva aglutinadora de confrontació pacífica, que sigui innovadora, disruptiva, organitzada i capaç d’actuar com a onada creixent imparable de mobilització. No només per resistir reactivament, sinó també per afrontar amb iniciativa la victòria que haurà de sortir del carrer (i que hauran d’acompanyar les institucions).

Quines són les vies possibles? Exposo 4 vies possible. Cadascú és lliure de pensar quina és la més factible, realista, preferible i/o futurible.

  • Opció 1- ANC i Òmnium: Les 2 organitzacions realitzen un canvi de paradigma i es situen en una posició totalment lliure respecte als partits. Al mateix temps i aprofitant la seva bona estructura i organització són capaces de reconnectar amb l’independentisme (especialment el més jove). Derivat d’això, proposen accions directes de protesta, massivament seguides per la gent (especialment joves), degut a ser accions innovadores, disruptives i efectives de protesta. Un escenari real i possible?
  • Opció 2- CDR’s: Els CDR’s canvien la seva estructura i des d’una estructura de decisió més reduïda (segurament més jeràrquica i visible també) però més àgil, aprofiten la seva capacitat de sorprendre i la seva connexió amb l’independentisme més jove i mobilitzat per dur a terme accions directes de protesta, massivament seguides per la població. Un escenari real i possible?
  • Opció 3: ANC, Òmnium i CDR’s: Les 3 organitzacions (i al mateix temps) fan els canvis esmentats en les opcions 1 i 2. Un escenari real i possible?
  • Opció 4- Nova organització: Degut a les limitacions i mancances vistes desde el 27-O amb les mobilitzacions que hi han hagut, sorgeix una nova organització independentista que reculli el millor d’ANC i Omnium (funcionament, estructura, organització, vinculació territori…) amb el millor dels CDR’s (creativitat, disrupció, efecte sorpresa, arrelament local…).

En resum i simplificant: Potser necessitem aglutinar l’anima dels CDR’s i l’estructura de l’ANC? O encara tenim temps a perfeccionar l’engranatge que necessitem per contestar a la sentència?

https://blocs.mesvilaweb.cat/benendins/2019/08/23/revolucio-de-tardor-lanima-dels-cdr-amb-estructura-danc/

Una organització efectiva aglutinadora:  MxI. No pot ser ni ANC ni CDR sinó totes i cap.

   

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *