Torra, Torrent, Boris i Merkel, Aragonès. Edificar la unitat i la unilateralitat de Catalunya, UK i UE.

 

Naturalment que tot el que escric és una opinió meva i a vegades amb el suport i pensament de les persones del BIC, de Catalunya Acció, de l’UPDIC, de companys de l’ANC, …  però sobretot concretades per la meva persona i el meu pensament. No sóc periodista, no sóc científic, no sóc intel·lectual, sols sóc un patriota català que treballa i lluita com pot i el millor que sé, que també és poc, per a la Restauració de la Independència i plenitud de la nostra Nació.

El que sí sé i del que sí estic segur és de la necessitat de continuar el camí del nostre alliberament, dels catalans, que avui, des del 1r i el 27 d’octubre ja ha entrat en la nova fase d’Edificació de la República Catalana Independent en compliment del Mandat d’assolir l’Estat Català Independent en forma de República.

En això sí que estic segur i compromès, en la necessitat i obligació, i la urgència lleial de Reafirmar-nos en el 1r d’octubre i preparar-nos i preparar tot el que va mancar a la DUI del 27 d’octubre del 2017 per a fer-la efectiva.

Ara parlaré, escriuré, una mica, de Torra, Torrent, Boris i Merkel.

Torrent, va dir “tan de bo que no tinguem por”, aquells dies hi va haver notícia d’unes amenaces velades, a mi aquest imput em va arribar, algú li va dir que tenia dos fills. Qüestió extremadament greu. Jo també dic “tinc por de no fer la revolució” -a mi, directament ningú m’ha amenaçat, perquè indirectament tots els defensors i convençuts de la República Catalana estem amenaçats, presos, exiliats, multats, acusats …-). L’alliberament de Catalunya naturalment que és una revolució, per la nostra banda, la dels catalans, totalment pacífica, però una revolució de les grosses i amb molta violència de la no violència explícita, alliberar-nos d’espanya, trencar amb espanya, trencar de fet espanya. Torrent, part de la unitat que va convocar i fer real i possible el 1r d’octubre, després del 21D, el 30 de gener del 2018 no va investir Puigdemont. La unitat estratègica independentista es va trencar. A ERC li va tocar el segon càrrec de la Catalunya Autonòmica (mig en mans dels catalans però totalment presonera de l’estat espanyol, les seves lleis, les seves amenaces, els seus polítics, policies, jutges… )  i com que tenia aquest poder de President del Parlament Català el va fer servir en el sentit que li semblà.

Com podem construir una unitat que no anés dividida o que no es dividís en el moment més inoportú? Aquesta és una de les columnes, que hem d’edificar, aquelles columnes que han de sostenir, de fer avançar i implementar la nostra incipient República.

M’he allargat amb Torrent, hauré d’escurçar el que vull dir de Torra. Torra em sembla una persona molt culta i un independentista, defensor de la Catalunya lliure i plena i per tant defensor compromès en l’edificació de la República, amb qui crec que comparteixo la idea del que ens cal fer ara mateix des de la Generalitat. Torra ha exposat un camí alternatiu al d’ERC, un camí amb l’eina de la unilateralitat Tot el que he dit de Torra no ho contraposo a Torrent, Torrent també és culte i independentista.

Hi haurà “primàries” a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya?  Hi haurà unitat dels independentistes per assolir la República o només hi haurà divisió?  Haurem de votar dividits?   La unitat real i clara no és delicte, de moment no!   La unitat lleial al 1r d’octubre és una de les columnes que hem d’edificar i que si ho fem amb èxit faran possible i sostenible la implementació de la nostra República.  Quins partits optaran per la Unitat Lleial entre ells i amb el 1r d’octubre?   Els votants haurem de decidir com enfocar l’objectiu, quina unilateralitat? quin pot ser el camí més directe i curt que cal seguir des de la Generalitat esclava dels poders espanyols.

Boris Johnson determinat a tirar pel dret  “LA PERVERSA UNILATERALITAT IMPOSSIBLE D’ARAGONÈS FETA REALITAT”. Tothom es posa les mans al cap per la seva determinació per completar el BREXIT. Tinguéssim nosaltres, els catalans, un Boris Jhonson o un Boris Yeltsin per culminat el CATEXIT aprobat el 1r d’octubre i declarat el 27 d’octubre del 2017 a Catalunya!

Doncs això, ara entre els també altius europeus i els unilateralistes del regne Unit li han preparat, al Boris aquest, una reunió no pas amb els fracassats interlocutors de la May sinó amb la mateixa totpoderosa Merkel -el Macron francès no, aquest de moment el deixen o s’ha quedat en segon terme!-
i jo diria que la unilateralitat dels convençuts britànics s’imposarà per sobre de la unilateralitat dels poderosos i orgullosos europeus amb peus de fang.

Els britànics tenen una llarga tradició democràtica i ja disposen d’un pòsit interior que els fa intel·ligents i pràctics, en política, per escollir el “Boris-Churchill” fidel a la veu del poble expressada en Referèndum, i un cop culminat el mandat del BREXIT potser escolleixen un “Junqueras” anglès per a continuar governant la novament sobirana UK.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC

   

Afegeix un comentari