Consells Locals, cèl·lules mare de la nova República Catalana Independent. LLuita … Suma’t-hi !

  

La República Catalana Independent no la veuen però hi és, i molts, lleials al 1r i al 27 d’octubre, la defensem, sense demanar permís a ningú, sense esperar ordres de ningú.

Ningú complirà el mandat del 1r d’octubre i del 27 d’octubre, ningú ho farà si no comencem nosaltres, tu i jo.  Molts no han ni hem parat ni un moment.

La incipient República Catalana Independent és tant petita que alguns no la veuen. És un conjunt de cèl·lules mare vives amb l’ànima de l’anhel català confederal de tota i només tota la nació. Alguns malden per avortar-la, alguns no encerten a veure’n l’esplendorós futur:  Catalunya plena i rica, defensora de tots els Pobles lliures en un futur ple d’esperança per a la humanitat.

Fa tres-cents cinc anys van intentar anorrear la Nació Catalana i el seu anhel d’Independència i República però encara no han pogut. És el llegat d’una Història Mil·lenària de Llibertat i sobretot és el llegat dels Herois del 1714, molts dels quals van lluitar fins l’últim moment i molts d’ells fins i tot hi van perdre la vida, tots per defensar les seves i nostres Constitucions i Llibertats.

Els Consells Locals de la República Catalana en són la possible i també incipient nova organització territorial, que al costat del Consell General (per la República) a l’exili a Waterloo, són les primeres institucions de la nova República lliures de les urpes autonòmiques de l’estat espanyol i  lliures de la falsa democràcia dels invasors.

Catalans lliures, fem-nos més lliures encara, inscrivim-nos al Consell per a la República Catalana abans esmentat, esdevinguem voluntàriament ciutadans de la nova República, sumem-nos a la iniciativa dels Consells Locals territorials, estructurem i alliberem de mica en mica i pas a pas nous territoris i noves accions.  Si hem de controlar i alliberar el territori, comencem estructurar-lo i apoderar-lo.

Consell General i Consells Locals, cèl·lules mare i primeres institucions de la nova República Catalana Independent. LLuita … Suma’t-hi !

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana, del BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya)

  

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *