Renego d’Espanya i renego de l’estultícia d’ERC. 

  


Arrossegant-se per terra com cucs!

Reafirmo el mandat del 1r d’octubre, em comprometo a fer tot el possible per respondre-hi edificant la nostra incipient República Catalana Independent i implementant-la completant tot el que va mancar fer en la Declaració Unilateral d’independència de Catalunya del 27 d’octubre del 2017.

Renego d’Espanya i renego de l’estultícia d’ERC.

ERC, la imbecilitat de torn, sembla que encara no han après res de la repressió més absoluta. Així ho va pagar Companys i així ho está pagant ara Junqueras i tots els segrestats presos i exiliats membres del govern legítim de Catalunya. Com deia John Adams “no ens arrosseguem com cucs”.

ERC hi torna, primer amb Zapatero i ara amb aquest altre espanyol anomenat Sánchez. Res, poca cosa, només hi ha un detall que no encaixa, l’esperit d’un poble i l’esperit de l’altre poble. Res més. L’un viu i deixa viure, l’altre l’ànima de la inquisició absolutista.

LLeials al 1r d’octubre emprenguem l’edificació de la nostra República Catalana Independent, reforcem-ne dia a dia les diferents columnes, aprenguem-ne de memòria, paràgraf a paràgraf, la nova constitució ja esbossada el 1928 a l’Havana i darrerament actualitzada que alguns per ruqueria i pusil·lanimitat s’entesten alentir.

Reforcem, restituïm i edifiquem la Nació sencera, la Llengua Catalana i l’estat independent.

Lluny d’Espanya, lluny de França i pel que sembla també lluny d’Europa fem de Catalunya un estat independent com ho són Suïssa i Israel.

Jo Reafirmo Catalunya i Reafirmo el 1r i el 27 d’octubre.

Jo, tristament, ara mateix, renego de la deriva autonomista d’ERC, a les que ja ens té tant acostumats,  totalment deslleial i contrària a la nostra decisió del 1r d’octubre.

Aquest dijous, probablement veuré per enèssima vegada com uns catalans s’arrosseguen empolsinats i enfangats, per no dir emmerdats, de nou per terra per besar llefiscosos els peus dels seus maltractadors, els peus d’Espanya, els peus dels mateixos “pizarros” que van massacrar i robar les Canàries i tants altres Pobles i que per a més INRI encara ens roben a nosaltres el pa, la salut, la llibertat i la dignitat.

Una nova genuflexió i a més, aquesta innecessària: ERC vol votar els repressors de Catalunya o posat el cas abstenir-se i fer possible el govern del PSOE sense condicions.

Des del 21D quantes genuflexions portem acumulades?
No és estrany que hores d’ara ja estiguem llepant a terra.

Prop d’aquell 30 de gener en que no es va investir el president Legítim Carles Puigdemont, Torrent, President del Parlament, va parlar de por, i alguns miserables van parlar dels seus fills en un clar signe d’intimidació i xantatge, trist, molt trist, per això el que va passar el 30 de gener, essent force ingenus com sempre, encara es podia entendre.

Suposo que ara no tindran por que per votar “no” els fiquin a la presó?

Jo renego d’aquesta ERC, deslleial al 1r d’octubre. Juguen amb foc, pacten amb el dimoni i el dimoni els utilitzarà de “tontos útiles” ni els té ni els tindrà per res!  Temps al temps … no haurem d’esperar gaire per veure-ho amb els nostres propis ulls.

Salvador Molins i Escudé
Consell Local de la República, del BIC (Berga, Catalunya)

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *