Torrent diu que rendeix més anar separats. Resultat: Ajuntament i Diputació de BCN a fer punyetes! Chapeau !

  

A les properes eleccions al Parlament de Catalunya hi hem d’anar tots junts en una sola llista i amb un sol programa:

La Unitat Estratègica per l’assoliment de la Independència

Si volem ser lleials al Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’Octubre i a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, les plebiscitàries del “27S”, amb majoria de 72 diputats independentistes amb el compromís de portar Catalunya a la seva Independència, eleccions legals i legítimes catalanes, no pas les convocades per Rajoy, hem de preparar-nos per presentar-nos tots junts en una sola llista, un sol capdavanter consensuat o equip de capdavanters en pla d’igualtat, amb una sola estratègia i naturalment un sol objectiu, la Independència de Catalunya.

Així ho van fer les Repúbliques Bàltiques, Lituania, Estònia i Letònia, a les eleccions als seus Parlaments tot just després de la seva Gran Cadena per a la seva Independència. I naturalment així van respondre amb responsabilitat davant la voluntat dels seus respectius pobles.

Aquesta és la manera de superar el llindar del 50+1% de vots favorables a la Independència, llindar total i plenament democràtic. També és la manera d’assolir les majors cotes de participació. El poble té dret a la lleialtat, a l’exemple i a la màxima dignitat, i aleshores el poble se sent recolzat i respectat i confia plenament en aquells capdavanters que no els desanimen ni el defrauden.

No, Sr. Torrent, no!  Els millors rendiments per a Catalunya no els donarà anar separats sinó tot el contrari, el millor rendiment és esforçar-se totalment per presentar-se tots junts, a l’uníson, i malgrat les naturals dificultats això és possible, sols falta la voluntat per a fer-ho.

Per facilitat la governabilitat un cop guanyades les eleccions es pot cercar una manera de posar-se d’acord i prendre decisions que sigui proporcional als vots rebuts en unes segones eleccions internes. Cerquem entre tots noves maneres creatives de funcionament. Els nostres avantpassats van ser capaços de ser pioners amb la constitució d’un dels primers parlaments i amb el Pacte de Pau i Treva, si ells en van ser capaços nosaltres també ho podem ser. Recordem les paraules de Pau Casals davant de l’ONU pronunciades en aquest sentit.

Fem real la tan necessària Unitat Estratègia. Que les futures generacions de catalans, entre elles els nostres mateixos fills no ens titllin amb raó de mesells, necis i traïdors! Que no ens diguin altra vegada: Vergonya cavallers! vergonya!

Si els tres partits catalans independentistes i majoritaris, ERC, Junts x Catalunya i La Cup fan cas omís d’aquest clam angoixat del seu poble, aleshores el Poble Independentista, ajudat per l’ANC i l’ÒMNIUM, s’haurà d’organitzar com van fer els Països Bàltics, en una sola llista, amb un sol capdavanter, una sola estratègia, un sol compromís i l’únic objectiu alliberador: La Independència.

Torrent diu que rendeix més anar separats. Resultat: Ajuntament i Diputació de BCN a fer punyetes! i Catalunya també!  Chapeau !

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, …
Membres del Consell Local de la República, del BIC
(Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002)
Berga, Catalunya.

Fotografies adjuntes: La Gran Cadena de les Repúbliques Bàltiques. Cada República va cercar la seva unitat i a amb ella es van encarar amb l’URSS i van guanyar   (1998-1992).

 
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *