CRIT DE REAFIRMACIÓ DEL 1r i el 27 d’OCTUBRE. Catalans, no dubteu, no titubegeu!

    

ESTIC AMB TU. ESTIC AMB TOTS VOSALTRES, DONES I HOMES DE FE, D’ESPERANÇA, DE CONVENCIMENT, DE FERMESA ….
.

CRIT DE REAFIRMACIÓ DEL 1r i el 27 d’OCTUBRE. Catalans, no dubteu, no titubegeu!

 .

ELS CATALANS HEM DE CREURE’NS, D’UNA VEGADA PER SEMPRE, EL QUE FEM AMB DIGNITAT, EL QUE VOLEM I EL QUE DECIDIM.
.
El 1r d’octubre del 2017 vam determinar-nos, vam decidir i vam guanyar, i el 27 d’oct 2017 ho va fer el Parlament amb una Declaració d’Independència unilateral, votada i guanyada per 72 vots, 4 més per sobre de la majoria absoluta de 68 diputats. Vam guanyar i l’obligació de Puigdemont i el govern legítim era fer efectiva la DUI acabada de fer.
.
Hi ha un rètol que corre per les parets del nostre país que diu “Mentiders” jo hi afegiria “incomplidors, covards o el pitjor de tot, necis” no sabeu el valor i la immensitat d’un Poble Lliure, d’una nació veritablement sobirana!.
.
La dignitat i la fermesa del Poble Català, la seva fidelitat al constant i profund anhel d’Independència de la nostra gent està mil vegades per sobre de l’engany perpetrat pels nostres polítics, els que han mentit per omissió i probablement per acció, però el Poble menut ha sigut lleial tal com ho va ser el 1714, salvant les enormes distàncies que ens separen en el temps i fins i tot en el valor.
.
Des del mateix moment de la Declaració defenso amb totes les meves forces que el que ens cal és REAFIRMAR EL MANDAT DEL 1r D’OCTUBRE I LA NECESSITAT URGENT DE COMPLETAR EL QUE MANCA FER DE LA DUI PROCLAMADA EL 27 D’OCTUBRE fins portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.
.
Però, ai las! no hi ha dia que no surti qualque polític o opinador posant marxa enrere, rebaixant o negant el valor del 1r i el 27 d’octubre, dubtant, rebaixant-se amb pactes contra natura, sotmetent-se de nou al vergonyós autonomisme, supeditant-se mental i físicament als retardataris i als enemics i lladres de la nostra llibertat.
.
Aquesta és la batalla que hem de lluitar sense defallir i guanyar els qui creiem en la plenitud efectiva de Catalunya i hem de batallar una vegada més contra els eterns retardataris de la nostra Independència que ho són per acció i per omissió.
.
Reafirmem el 1r d’octubre, completem el 27 d’octubre, i des d’ara mateix, dia a dia, moment a moment complim el mandat del 1r d’octubre edificant en tot i per tot la nostra incipient República Catalana Independent.
.
No demanarem permís ! No esperarem ordres !
.
Comencem!
.
Edifiquem la Llengua, la Nació, la Història, la fermesa, la unitat estratègica entre tots, edifiquem una nova unitat, edifiquem uns nous partits i uns nous polítics que no ens traeixin i que no se sotmetin mentalment al relat de l’enemic ni al relat dels retardataris que treuen el cap arreu.
.
Allunyem-nos d’espanya i de frança, autocentrem-nos en Catalunya, Apoderem-nos. Il·lusionem-nos … batallem!
.

Salvador Molins, Consell Local de la República, del BIC (Berga)
.

    
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *