El nou paradigma: Edifiquem la República. Siguem independents

   

UNITAT ESTRATÈGICA I CONSELLS LOCALS DE LA REPÚBLICA
(10 punts)

1 – “El Crèdit als partits s’ha acabat”.  No siguem il·lusos!  els Partits Polítics actuals, dins del sistema espanyol, ens tornaran a fallar, hem d’emprendre la Via Bàltica:  Una sola llista amb un sol capdavanter i una sola estratègia per a la Independència, per a la DUI completa, per a la unilateralitat de veritat. Ells, els Partits, ERC, PDCAT, CUP, … S’hi comprometran?   o sols aniran fent veure que governen, mentre l’estat espanyol els ho trepitja i ens ho trepitja tot.

2 – La Unitat estratègica ens cal de tot l’Independentisme, no sols dels partits, la hem de Començar per baix i entre tots. 

3 – La veritable i efectiva unitat estratègica es fonamenta primer de tot en el convenciment i reafirmació de la validesa del resultat del Referèndum d’Autodeterminació del 1r d’octubre i de la necessitat i l’obligació de complir-ne el seu mandat, si volem ser respectuosos i conseqüents amb el nostre Dret a Decidir i amb nosaltres mateixos.

4 – El primer esglaó en el compliment del mandat del 1r d’octubre: “Estat català independent en forma de República” es concreta en aplicar tota la intel·ligència i esforç de que siguem capaços, dia a dia, en Edificar la nostra República i en mantenir-ne i expressar-ne constantment el relat, en un nou paradigma consistent en centrar-nos en la nostra realitat de forma totalment aliena a l’estat espanyol, edificant, vivint i actuant, encara que de moment de manera imperfecta, independents d’aquell estat, d’aquella gent que ens sotmet i humilia.

5 – El darrer esglaó en aquest compliment serà la implementació efectiva de la República. Per assolir aquesta fita hem de completar tot el que va faltar fer en la Declaració d’Independència del 27 d’octubre del 2017, àdhuc tenir apunt el suport i reconeixement internacional. Havent cercat i negociat aliances de valors, econòmiques i geoestratègiques.

6 – Els Consells Locals de la República són les primeres institucions republicanes catalanes alienes a l’estat espanyol, el seu principal objectiu és esdevenir cèlul·les mare territorials de l’edifici independent que hem de començar aixecar. Ara mateix ja n’hi han vàries en un programa pilot obert a més adhesions. Tot tipus d’entitats independentistes o agrupacions locals, culturals, esportives, lúdiques, així com de veïnatge, poden prendre el caire de Consells Locals sense deixar de ser elles mateixes, entrant així treballant efectivament en la tercera fase del procés de Recuperació de la nostra Independència.

7 – Els Consells Locals de la República s’haurien d’estendre al llarg i l’ample del nostre territori de la mateixa manera que ho feren les Consultes que aleshores tenien com a finalitat preparar el Referèndum d’Autodeterminació, ara ja assolit i guanyat.

8 – La feina per fer és molta i es basa en organitzar, coordinar, aprofundir, reforçar i potenciar les diverses columnes del nou edifici català independent:  Llengua, Nació, Història, Països Catalans, Anhel d’Independència i llibertat, Organització i control del territori, Infraestructures, Energia, Banca, Telecomunicacions, e-República, serveis socials, protecció civil, diplomàcia …

9 – Reafirmem el 1r d’octubre i completem la DUI catalana del 27 d’oct 2017.

10 – Complim el mandat Edificant la nostra incipient República, hi ha molta feina per fer, tots som útils i tots som necessaris.

https://www.vilaweb.cat/noticies/bases-anc-demanen-recuperar-lideratge-combativitat/

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *