Neix l’OAC … fes-te de l’OAC, l’Organització per l’Alliberament de Catalunya

 

Aquest 3 de juliol del 2019 a Ginebra, hem registrat a la seu de l’Organització de les Nacions Unides (ONU), concretament a l’Oficina de Drets Humans i dirigit a l’Alt Comissionat pels Drets Humans (OHCHR) Sra. Michele Bachelet, la carta fundacional amb els documents de presentació, descripció, declaració, denúncia, motius, objectius i precedents, de l’Organització per l’Alliberament de Catalunya (OAC).

En funció de les lleis, tractats, protocols i resolucions de l’ONU que hem acceptat i fet nostres, ens hem acollit a la seva empara.

A requeriment de l’art. 96.3 del protocol de la Conferència de Ginebra del 1977 n’hem derivat l’Autoritat Nacional Catalana que ha format el primer Govern.

Aquest mateix comunicat l’hem adreçat a l’expert independent de l’OHCHR el Dr. Livingstone Sewanyana i a les oficines de l’ONU de Nova York per correu certificat des de Suïssa: al Secretari General de l’ONU Sr. Antonio Guterres, al Sr. Miguel de Serpa Soares de l’Oficina d’Afers Legals i al President del Comitè Especial de Descolonització, el Sr. Walton Alfonso Webson.

Com es pot deduir i resumir de tots aquest documents, el nostre motiu i objectiu és el de l’alliberament de la Nació Catalana de les potències estrangeres que n’ocupen el territori des de fa més de tres segles.

Això va succeir en uns temps on no s’havia produït ni reconegut cap declaració de Drets Humans i dels Pobles i evidentment no existia l’ONU ni els organismes internacionals que actualment salvaguarden la pau mundial.

Podeu trobar tota la informació al nostre portal: https://oac.yolasite.com

El pròxim 3 d’agost, a dos quarts de quatre, en el marc de la universitat que organitza l’Institut Nova Història (INH) a Montblanc, farem la presentació oficial de l’Organització per l’Alliberament de Catalunya al mateix indret on els Reis Catalans celebraven Corts.

El President: Jordi Fornas.     (Juliol del 2019 als territoris ocupats de Catalunya)

—————–

Neix l’OAC … fes-te de l’OAC, l’Organització per l’Alliberament de Catalunya

Organització per l’Alliberament de Catalunya:

https://oac.yolasite.com/?fbclid=IwAR0-HZMjiq5MnRT4JcErgZmauE5kUjIXkANmBaZpDTzXXPjZHOMuZG0_WTY

L’Organització per l’Alliberament de Catalunya (OAC) s’ha registrat a la seu de les Nacions Unides de Ginebra, als organismes competents en el respecte dels drets humans, el 3 de juliol del 2019 i ha notificat la seva fundació a les demés oficines de Nova York de l’ONU competents en matèria d’autodeterminació i descolonització.

Descarrega el document fundacional registrat a l’ONU:        https://oac.yolasite.com/resources/Doc%20fundacional%20registrat%202.pdf

—————-

Presentació:

L’Organització per l’Alliberament de Catalunya (OAC) es defineix com a moviment d’alliberament nacional de la Nació Catalana i es presenta davant l’Organització de les Nacions Unides (ONU)

Catalunya és una nació ocupada militarment des de fa més de tres segles per potències estrangeres, repetidament castigada, i reprimida amb extrema violència, quan ha volgut recuperar els seus Drets Nacionals i alliberar-se de l’ocupant.

Descarrega el document de presentació      https://oac.yolasite.com/resources/presentaci%C3%B3%20ONU.pdf

——————–

Objectius i motivacions:

Aquesta Organització té l’objectiu d’aconseguir l’alliberament de les terres que formaven l’Estat Català, ocupat militarment per les tropes borbòniques franco/espanyoles amb la guerra anomenada de Successió (1705/1713) finida amb el Tractat d’Utrecht de 1713, i amb la guerra d’annexió de 1713/1715.

Descarrega el document d’objectius i motivacions      https://oac.yolasite.com/resources/Organitzaci%C3%B3%20d_Alliberament%20de%20Catalunya.pdf

—————–

Declarem, denunciem, anunciem i sol·licitem

Declarem ser una Nació ocupada

Denunciem aquesta flagrant injustícia i incompliment dels tractats, lleis i protocols de l’ONU pel que fa als drets humans i en conseqüència als drets dels pobles.

Anunciem la nostra intenció de recuperar l’Estat Català lliure i democràtic amb la major brevetat, seguint la legalitat establerta per l’ONU i pels mitjans més pacífics possibles, per afegir-nos a les Nacions Lliures del món reconegudes per l’Organització de les Nacions Unides.

Sol·licitem a l’OHCHR i a l’ONU el reconeixement de la nostra situació i en sol·licitem l’empara.

Descarrega el document declaratiu      https://oac.yolasite.com/resources/den%C3%BAncia%20a%20ONU.pdf

——————-

Contacte  (Com afegir-vos a l’OAC per alliberar Catalunya)

Aquesta organització només podrà aconseguir els seus objectius si els catalans s’hi afegeixen i per tant és oberta a tots els patriotes.

Per adherir-vos creeu un correu gratuït a la web de «Protom Mail», un sistema Suïs, versió en català, encriptable en benefici de la seguretat de tots i des d’aquest vostre nou correu envieu-nos a l’adreça oac.org@protonmail.com    les següents dades:  nom, cognom, telèfon, ciutat, professió, especialitat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

© Copyright OAC

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *