Els 3 eurodiputats catalans que van guanyar les eleccions de l’UE representen la incipient República Catalana Independent.

  

Catalonia is going to complete the “West Cross” in Europe once catalans make the UDI without fear.”

L’anhel, l’amor i el compromís per la llibertat fan de EEUU, UK, CATALUNYA i ISRAEL possibles aliats naturals.

 

La Llibertat, el Reconeixement i el Respecte de i per a tots els Pobles és la millor garantia i aposta per la Pau entre les Nacions.

Els 3 eurodiputats catalans que van guanyar a Catalunya les darreres eleccions al Parlament de la UE són els representants legítims i democràtics de la incipient República Catalana Independent, declarada amb la DUI catalana del 27 d’octubre de 2017, després del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, referèndum vinculant per al Poble Català, del 1r d’octubre del 2017.

Catalunya, estat independent com Suïssa o Israel. Si la UE no ens hi vol cercarem altres aliances i tractats, com la Commanwelth, EEUU, UK, Israel, Rússia, Xina, Índia…

————-

 “La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la bandera Estelada de Catalunya”

 .

Amb Catalunya, Occident pot completar en el marc d’Europa un dels seus grans eixos, em refereixo a l’eix anglosaxo que connecta els Estats Units amb Londres i va fins Israel, un estil de democràcia i de defensa de la llibertat en el que Catalunya encaixarà bé i esdevindrà una vàlua que d’alguna manera encara resta pendent.

L’altre eix més significatiu enllaça Alemanya, França i Itàlia. L’arc del Nord el formen països com Suècia, Noruega, Islàndia i Dinamarca, …

A més, dins el Continent Europeu no és bo que Anglaterra es trobi gaire sola i amb Catalunya hi trobarà un bon aliat i una altra ferma companya.

Els dos eixos ben completats dibuixaran una creu, no pas d’estels lluents com els que dibuixen la famosa i bonica constel·lació anomenada «la Creu del Sur» brúixola i nord de vaixells i mariners al llarg de tota la història, sinó una creu formada pels diferents estels blancs corresponents a nacions europees, estels que simbolitzen la llibertat dels Pobles que frueixen del suprem valor de la seva pròpia independència, estels blancs com el que figura dins del triangle blau de la nostra Estelada.

Salvador Molins Conseller de Catalunya Acció, CDR*bic, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex Alcalde de Gallifa, i Alcalde Honorari de Venècia (Veneto). Consell Local de la República Catalana, del BIC, Berga, Catalunya. 

 “Adreçar-se al Regne Unit com a possible aliat natural és apoderament auto centrat”

 .

——————-

Catalonia is going to complete the “West Cross” in Europe once catalans
make the UDI without fear.

“The West Cross in Europe, the Saint George’s flag and our “Estelada”

With Catalonia, the West can complete one of the Europe’s major axes, I refer to the anglo-saxon axis which connects the USA with London and goes to Israel, with a democracy’s and liberty’s defense style with which Catalonia is going to fit and is going to become a valve that somehow still remains outstanding.

The other more significant axis links Germany, France and Italy.

The northern arch is formed by countries like Sweden, Norway, Iceland and Denmark.

In addition, for Europe, is not good that England feels a little alone, and with Catalonia, England is going to find a good ally and another secure companion.

The two well-completed axes will draw a cross, not of bright stars as the one’s drawn by the well known and beautiful constellation named “the cross of the southern seas”, compass and north of the ships and sailors throughout all the history, but a cross made by different white stars corresponding to the european nations, stars that simbolizes the freedom of peoples that enjoy the supreme value of his own independence, white stars such as the one that appear within the blue triangle of our “estalada” and also fill with magnificence the USA flag.

Salvador Molins, councilor of Catalunya Acció, member of the ANC and member of Òmnium Cultural.

https://www.vilaweb.cat/noticies/borrell-rep-el-premi-de-consolacio-de-la-ue/


              

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *