La falta de coordinació entre les defenses. Millor concentrar-nos en la nostra incipient República.

Jo vull Puigdemont President de la República a l’exili, no pas un diputat espanyol a la UE.

La falta de coordinació entre les defenses.

És un greu error haver sol·licitat a Espanya que preguntes a Europa la validesa de la seva estratègia. Tot plegat ha permés un canvi de cromos entre els governs dels estats europeus i la seva judicatura, tots entre ells i amb Espanya. Ha estat, aquesta darrera, una batalla perduda per actuar dividides les defenses de Junqueras i les de Puigdemont i Comín.

No hi ha mal que per bé no vingui, potser Puigdemont s’ha de dedicar més a fons a ser el President legítim de la incipient República a l’exili i no pas Parlamentari europeu, ambdues coses són legítimes i dignes, però Catalunya el necessita més com a primer  President legítim de la nostra República que no pas parlamentari d’un estat aliè i d’una Europa venuda.

També ha sigut molt depriment veure com totes les defenses apostaven pel castellà en el judici. No haurà servit de res perquè la sentència serà la que serà. De nou hem fet un mal favor a la nostra llengua i al nostre futur.

—————————-

Millor concentrar-nos en la República Catalana:

No tenir clar els conceptes de nació sencera, llengua catalana, estat independent i constitució urgent equival en molts sentits a començar la casa per la teulada, per tant ara és l’hora d’edificar aquests conceptes, columnes i parets de la Catalunya Independent.

Hem de tenir present quin és el nostre objectiu, la República Catalana Independent, ens hem de creure la nostra sobirania, hem de complir el mandat que nosaltres mateixos vam emetre, per tant la feina continua i per a fer-la amb eficàcia esmolem bé les eines:

Reafirmem el 1r d’octubre, edifiquem la incipient República, preparem i preparem-nos per a completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.

Salvador Molins, Consell Local de la República, del BIC   (Berga, Catalunya)

    

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *