Catalunya endavant! sense miraments, edifiquem la nostra incipient República!

  

Catalans!

En defensa dels presos, exiliats, imputats i de tot Catalunya. No ens aturem fins assolir la plena independència. Edifiquem la incipient República. Sense complexos, persistim, engeguem, edifiquem:  català, història, relat, moral de victòria, e-república, Consell General, Consells Locals, Procés Constituent … tot … no pas amb la boca petita …

El primer d’octubre del 2017 vam marcar el Rumb i no farem marxa enrere. A qui no li agradi que s’hi posi fulles, es digui Trump, Espanya, França o catalans retardataris i escagarrinats!

Catalunya Independent … endavant!

Catalunya endavant! sense miraments, edifiquem la nostra incipient República!

Salvador Molins, Consell Local de la República, del BIC (Berga, Catalunya)

—————

“Les empreses que van traslladar les seus, millor que no tornin sinó cotitzen a Catalunya i es comprometen amb la Independència política i econòmica de tot Catalunya”

Necessitem empresaris que estimin i es comprometin amb Catalunya, que vulguin la seva plenitud en autogovern -govern autèntic- i economia. Que no tinguin por de la Independència. Que siguin conscients que Catalunya Independent serà un dels països més pròspers d’Europa i que escamparà el seu progrés, valors i esperit de llibertat per tot el món sense imposar-ho a ningú.Serà bo per a Catalunya i per a totes les empreses catalanes. Empreses que cotitzin i també inverteixin a Catalunya.

Les que han marxat millor que no tornin. Bon vent i barca nova!

De mica en mica abans aviat que no pas lluny en el temps reeixirem!

Salvador Molins, Consell Local de la República, del BIC (Berga, Catalunya)

 
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *