Catalans!   complim el mandat: Edifiquem la nostra República!

  

S’acosta el final del Judici farsa, del Judici càstig, del Judici del Divorci entre Catalunya i Espanya.

No sé si tindrem la força per alliberar-los, no sé si estarà a les nostres mans, però hi ha una cosa que sí que està a les nostres mans:

Catalans!   complim el mandat: Edifiquem la nostra República!

Fem que aquesta edificació sigui un tsunami imparable.

Comencem fins que caigui pel seu propi pes. Que res ni ningú aturi la nostra determinació en alliberar el nostre Poble. No deixem la llosa de la ignomínia sobre dels nostres fills i les generacions futures.

El món ens necessita com a catalans genuïns, responsables i lliures.

Reafirmem el 1r d’octubre, completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, portem-la a La Cort de Dret Internacional de La Haia.

Catalans! complim el mandat:
Edifiquem la nostra República!
Fem que aquesta edificació sigui un tsunami imparable.

Salvador Molins, Josep Vilalta, Joan Sabata, …
Membres del Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.

Berga (Catalunya)

 

En defensa dels presos, exiliats, imputats i de tot Catalunya. No ens aturem fins assolir la plena independència. Edifiquem la incipient República. Sense complexos, persistim, engeguem, edifiquem sense complexos, català, història, relat, moral de victòria, e-república, Consell General, Consells Locals, Procés Constituent … tot … no pas amb la boca petita …

El primer d’octubre del 2017 vam marcar el Rumb i no farem marxa enrere. A qui no li agradi que s’hi posi fulles, es digui Trump, Espanya, França o catalans retardataris i escagarrinats!

Catalunya Independent … endavant!

—————

“Les empreses que van traslladar les seus, millor que no tornin sinó cotitzen a Catalunya i es comprometen amb la Independència política i econòmica de tot Catalunya”

Necessitem empresaris que estimin i es comprometin amb Catalunya, que vulguin la seva plenitud en autogovern -govern autèntic- i economia. Que no tinguin por de la Independència. Que siguin conscients que Catalunya Independent serà un dels països més pròspers d’Europa i que escamparà el seu progrés, valors i esperit de llibertat per tot el món sense imposar-ho a ningú.Serà bo per a Catalunya i per a totes les empreses catalanes. Empreses que cotitzin i també inverteixin a Catalunya.

Les que han marxat millor que no tornin. Bon vent i barca nova!

De mica en mica abans aviat que no pas lluny en el temps reeixirem!

Salvador Molins, Consell Local de la República, del BIC (Berga, Catalunya)

 


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *