No a la proposta de Pere Aragonès. No als Cavalls de Troia de la Tercera Via! No a l’exigència de Sanchez Libre.

  

Comunicat del BIC davant les propostes de Pere Aragonès i Sánchez Libre:

1 – Reafirmem el 1r d’octubre, completem la DUI catalana del 27 d’oct del 2017. Portem-la a La Haia.

2 – No a la tercera via, en versió despistada, que ens proposa Pere Aragonès: El vice-president de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha reclamat avui al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, reprendre el diàleg entre l’executiu espanyol i la Generalitat a partir de la ‘Declaració de Pedrables’ que tots dos van subscriure el desembre del 2018. Ho ha dit en la XXXV Reunió del Cercle d’Economia, que se celebra a Sitges patrocinada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Caixabank i KPMG: ‘Aquesta declaració és una oportunitat i l’hem de recuperar amb la nova legislatura a l’estat’.”


EL CAVALL DE TROIA és la proposta de Pere Aragonès
. El Pacte de Pedralbes que cadascú entén a la seva manera, el fiasco que va engegar aquelles negociacions esbiaixades a fer punyetes, taules, relators, intermediaris, tot va saltar pels aires perquè Espanya només entén la submissió de Catalunya i l’espoliació conseqüent, material, espiritual i en tots sentits …

Perquè els empresaris que van girar l’esquena al que hauria de ser el seu Poble estiguin contents i ens perdonin la vida, AGENOLLEM_NOS i matem el 1r d’octubre. Com a primera condició una declaració per part del govern català “formal i inequívoca descartant accions que contravinguin l’ordenament jurídic actual”

No a la proposta de Pere Aragonès, el nou cavall de Troia del 155 i l’IBEX camuflats, dels convergents autonomistes i altres retardataris, per cert, ben coneguts i tastats, un bon cavall per matar el 1r d’octubre del 2017. Amb propostes com aquestes per què no rehabilitem Santi Vila, així potser encara aniríem més de pressa.

Per reblar-ho Sánchez Libre exigeix una “Declaració formal i inequívoca descartant accions que contravinguin l’ordenament jurídic actual” També ha reclamat que aquesta declaració sigui feta amb “contundència” i que si les empreses més importants tornéssin …

AGENOLLEM_NOS, arrosseguem-nos per terra com cucs (John Adams) i matem el 1r d’octubre i la DUI del 27 d’octubre, capem-nos i ja està, i així Sabadell i Caixa, etc. podran tornar.  Chapêau!  I als catalans que els donin … un bon copet a l’esquena … NO !

No! 

3 – Només República Catalana Independent!
Reafirmem el 1r d’octubre, completem la DUI catalana del 27 d’oct del 2017. Portem-la a La Haia.

El 27 d’octubre del 2017 es va fer la DUI Catalana però no es va acabar, falten coses essèncials com el suport d’un Poder fort, i la decissió final de la ruptura, la llei de Transició Nacional no es va posar en funcionament. Espanya va atacar amb un 155 … ara estem al bell mig de la guerra de la DUI, avancem o ens sotmetem? de moment aguantem i no ens rendim, transformem els judicis farsa que ens imposen en Judicis del Divorci entre Catalunya i Espanya. Divorci ja !

4 – Aquesta és la nostra Lluita l’únic objectiu:   Construïm pas a pas la República Catalana Independent sense demanar permís i sense esperar ordres.  Tots a l’una, cadascú a la seva manera, des d’ara mateix!

5 – Diguem “Prou”,  siguem lliures,  oblidem-nos d’Espanya,  allunyem-nos d’Espanya en tot i per tot,  passem dels seus exabruptes i els seus festeigs bipolars, construïm des d’ara mateix la nova República Catalana Independent,  fem que sigui una gran onada de positivisme i catalanitat … altra volta un veritable Tsunami que ho abasti i ho transformi tot.

6 – Fins quan pagarem, fins on ens ajupirem, perquè Espanya escanyi i robi Catalunya, i amb Catalunya robi tots els catalans i escanyi per igual a tothom qui hi visqui i hi treballi ?

Si els obeïm formalitzem la seva autoritat. Si no els obeïm no tindran autoritat sobre nosaltres. Prou al sense sentit de sotmetre’ns a qui de de mil maneres ens vol destruir.

7 –  Prou al sense sentit de donar carta de naturalitat a qui s’acarnissa contra nosaltres en la pell i les famílies dels nostres capdavanters? 

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta …   Consell Local de la República, del BIC i CDR*bic,

  
      

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *