El Mandat del 1r oct: EDIFICAR LA REPÚBLICA: Càmbres i Sindicats

 

Aquest és el nostre Mandat del 1r d’octubre:
EDIFICAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT.

En compliment d’aquest Mandat del 1r oct

Començar Edificar (pel seu propi pes).
CAMBRES i  …. Complir el mandat. Els qui estimem aquest Poble i el volem lliure.

————————

CANADELL:  Càmbres, el mandat i la decisió del 1r d’octubre.

“—Hem complert l’objectiu que ens havíem fixat, que l’independentisme sigui a totes les àrees de decisió i de poder del país. 

Si tens una república, ho pots fer de cop i anar construint; o bé pots anar-la construint fins que arribi el dia que caigui pel seu propi pes.

Ara anem per aquesta segona via, perquè ja hem vist que la primera (sense capdavanters precisos)  no funciona.

Joan Canadell
https://www.vilaweb.cat/noticies/joan-canadell-entrevista-cambra-comerc-barcelona/

Resposta a “Prendre el Poder, de Vincent Partal)
per:

Albert Miret

10.05.2019  |  09:28

El que comença a passar és fantàstic. Van ser els carrers els que van connectar el motor d’arrancada de la República, i ara són els empresaris catalans els que opten directament per la independència. Així, de mica en mica s’anirà afegint tothom que estimi Catalunya, excepte els enemics que ens volen esclaus de cal veí. Ens falta per això recuperar la policia catalana que era ben nostra, i per una barbaritat del senyor Saura que ve de lluny, han reconquerit els guàrdies civils que va adoptar en aquell fatídic moment. Així estem amb aquesta part coixa de la nostra societat, que en lloc de ser una policia del poble com va ser creada és sovint una amenaça més, per desgràcia tan agressora com la guàrdia civil d’allà. El Conseller, que hauria de fer els passos precisos per resoldre el problema, o no n’és capaç o no se’l deixa fer-ho, però és evident, que el servei d’una policia educada, intel·ligent i protectora del poble com teníem ara no la tenim, i la necessitem per a tornar-nos a sentir un nou país democràtic i lliure, diferent del que porta una vida volent-nos sotmetre. Volem construir un nou país on no s’admeti la corrupció, on cap dels partits polítics, ni de dretes ni d’esquerres vagi en contra de la societat catalana, on el feixisme i el nazisme siguin extirpats de soca-rel, on la confiança torni a ser-ne un principi inalienable, on la prosperitat no estigui amenaçada constantment per un llast que no és nostre ni mai ens ha volgut al seu costat, sinó només sotmesos i espoliats.


 

El Mandat del 1r oct: EDIFICAR LA REPÚBLICA: Càmbres i Sindicats:

     
 

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *