Completar la DUI no admet mitges tintes. Sense l’UPDIC es tornarà fracassar.

  

1 – Mantinguem-nos ferms en la defensa i reafirmació del
Mandat vinculant del 1r d’octubre del 2017:
REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT.
 .
2 – Per completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017 hem de coordinar tots els efectius i procediments que siguem capaços. La intel·ligència i la suma d’iniciatives ens hi ajudaran.
 .

3 – Completar la DUI no admet mitges tintes, ja vàrem fracassar el 27 d’oct del 2017. Molt probablement sense comptar amb l’UPDIC es tornarà fracassar. Cal un aprofundiment sever dels errors que vam cometre en la preparació i execució de la DUI del 27 d’octubre del 2017.

 

Hem de concentrar-nos en aquest relat que és el nostre. Edifiquem la República. Passem d’Espanya, que es creu i actua mestressa per dret de conquesta de les nostres institucions actuals.

Les submissions, les humiliacions. els atacs i les subjugacions contínues contra les nostres institucions les hem de denunciar contínuament sense victimisme i, immediatament després, rebaixar-les a segon terme.  Tothom ha d’entendre i saber que l’important és el compliment del Mandat del 1r d’octubre.

Concentrem-nos … fem el salt … comencem, continuem, persistim …  ANC, CDR*s, el programa pilot dels nous Consells Locals de la República, el Consell General a l’exili a Waterloo, …

Els partits polítics independentistes “partits per definició” deuen haver de fer el seu joc partidista, però de cap manera han d’abandonar l’obligació de fer tot el possible per complir el Mandat del 1r d’octubre.

El bonisme guanya vots, però només la fermesa construeix sobirania i República Catalana Independent, per això cal unilateralitat, com més millor.

El nostre camí és hi ha de ser clar i ferm.

No ens deixem imposar el relat dels enemics interiors i exteriors que sempre van per sotmetre o deixar sotmetre Catalunya a la voluntat i els interessos dels que mai la volen lliure.

Catalunya Independent com més aviat millor!
Complim el Mandat del 1r d’oct 2017. Edifiquem la República. Completem la DUI.
Passem d’Espanya. Siguem lleials, coordinem-nos i valorem les diferents iniciatives.

Salvador Molins. Vocal del Consell Local de la República de Berga.

(El CLR*Berga participa del programa pilot de l’ANC d’incipients Consells Locals de la República de diferents municipis catalans. Els Consells Locals de la República junt amb el Consell General de Waterloo són unes de les primeres institucions de la naixent República. Els Consells Locals de la República, sobretot el de Berga, que ha nascut com una iniciativa del Poble, no són fruit de cap acte burocràtic, o sigui, no són fruit de cap decisió des de dalt.)

     

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *