Jo, LLEIAL AL 1r OCT, també votaré “Front Republicà” I al Senat els 3 capdavanters independentistes.

 

Front Republicà, KRLS, Primàries

 Aquest any votaré tres opcions diferents en trenta dies i tinc ganes d’explicar per què. Per transparència personal i perquè tots els independentistes anem prou perduts, i és bo que en comptes de votar amb vergonya confrontem els nostres arguments.

A les espanyoles, Front Republicà

Des de l’independentisme, avui a Madrid només s’hi pot anar a bloquejar. Tots els partits amb opcions ens amenacen amb el 155, i la nostra única manera de tornar-nos-hi és doblant l’aposta: no investir cap president que no convoqui un referèndum sobre la independència de Catalunya. El Front Republicà són els únics que s’han mostrat clars en aquest punt. No em plantejo abstenir-me perquè l’abstenció independentista facilitaria la formació de govern a Espanya d’un o altre signe, ja que pujaria els percentatges dels dos grans blocs.

A més, els catalans no hauríem d’aprovar mai els pressupostos espanyols per una senzilla raó: cada any, l’Estat es gasta gairebé tot el que pressuposta a Madrid, mentre només es gasta una petita part a Catalunya. Així, els anys que no s’aproven pressupostos nous, comencen a aparèixer obres a Catalunya que van quedar penjades del pressupost anterior. Això està passant aquest 2019 amb les licitacions a Rodalies Barcelona, per exemple. No aprovar pressupostos a Espanya és assegurar inversions a Catalunya.

 

A Europa, KRLS el troll

Crec que Carles Puigdemont no agafarà l’acta d’eurodiputat i que, per tant, mai gaudirà de la immunitat que ell i el seu entorn ens estan venent en campanya. Però, en canvi, sí que em crec que la maquinària jurídica que Gonzalo Boye té preparada en recursos a tribunals europeus ens donarà molts mesos de glòria. A més, que el president Puigdemont pugui passejar-se fent conferències pel món explicant que és un eurodiputat electe a qui l’Estat espanyol li nega l’acta ajuda a que els demòcrates de bona fe continuïn al·lucinant. En definitiva, vot troll. No ens portarà la independència, però ens donarà alegries.

 

A les municipals, Primàries

El procés de Primàries presentarà llistes a prop d’un centenar de municipis. Les votacions obertes han fet aflorar una nova generació política que no té por d’arriscar-se i donar la cara per allò que pensa. Fins i tot, quan implica debatre-ho a fons amb els companys i companyes de candidatura. Per guanyar el proper embat els necessitarem a tots i totes a punt.

Però com que voto a Barcelona, votaré Barcelona és Capital. Jordi Graupera, a més d’haver-me guanyat de forma justa les primàries amb més participació de la història de la ciutat, és qui té el discurs més trencador i més enfocat a resoldre problemes concrets en comptes de crear-ne. Per això, ningú s’atreveix a debatre-hi, perquè, quan entri a l’ajuntament, ja no colaran els discursos ploramiques. I perquè si, per una carambola de la vida, es pot sumar per fer un govern independentista, Graupera és l’única garantia de que tindrem un govern disposat a tot.

——————

NOTA PERSONAL DE SALVADOR MOLINS:

Reenvio aquest escrit que he tret de laRepública.cat i hi afegeixo una modificació:  Jo, Salvador Molins em presento de suplent en la llista de primàries “DECIDIM BERGA”.   A les municipals segurament votaré aquesta llista per promoure que els regidors independentistes de les diferents candidatures que siguin elegits actuïn coordinadament en tot el que es refereixi a la Independència de Catalunya i a l’edificació de la República, el mandat que vam emetre els catalans el 1r d’octubre i que el nostre Parlament va confirmar amb la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, aquesta DUI que hem de completar i així fer-la veritable i real.

Salvador Molins, CLR*Bic, Vocal del Consell Local de Berga de la República Independent.

 

Piulada Twuiter:

Jo, LLEIAL AL 1r OCT, també votaré “Front Republicà i un senador de cada partit independentista. A les europees votaré la llista de KRLS, i a les municipals, Primàries Berga”

Jo, LLEIAL AL 1r OCT, també votaré “Front Republicà, KRLS, Primàries Berga”

Reafirmem el 1r d’octubre i completem la DUI catalana del 27 oct 2017.

 


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *