La millor notícia del 2019: Procés Constituent. 1r Referèndum el 26 de maig

26-M: la data del nou referèndum

https://www.larepublica.cat/26-m-la-data-del-nou-referendum/

Els CDR s’autoorganitzen per iniciar el Procés Constituent de la República Catalana

|

Els Comitès de Defensa de la República han anunciat avui l’organització d’un referèndum pel pròxim dia 26 de maig per tal de “manifestar el seu compromís en favor d’un procés constituent d’apoderament real de la gent”.

Segons la informació publicada a les seves xarxes socials, serà una consulta amb diferents preguntes. “Les butlletes de votació constaran de tres apartats. El primer tractarà del procés constituent, i preguntarà per quin model de procés es decanta la població. El segon bloc versarà sobre participació permanent i sobirania real. Les preguntes del tercer bloc seran sobre municipalisme i les decidirà el conjunt dels habitants de cada municipi en els corresponents debats que es convocaran durant la campanya del referèndum. Les possibles respostes a cadascuna de les dues preguntes d’aquest tercer bloc també seran decidides pel conjunt dels habitants de cada municipi en els mateixos debats”.

Mostra la imatge al TwitterMostra la imatge al Twitter

CDR Catalunya@CDRCatOficial

📋 COMUNICAT

🗳️ Per al 26 de maig els CDR proposem un referèndum autoorganitzat sobre el Procés Constituent de la .

👉 Ho tornarem a fer tants cops com calgui!

450 persones estan parlant sobre això

Per votar, només s’haurà de presentar la targeta censal o un certificat d’empadronament i acudir als locals prèviament anunciats per l’organització.

Els CDR animen als ciutadans a votar, ja que tal com afirmen, seria una manera d’explicitar: “Tot això, pel que vam fer l’1 d’octubre de 2017. Demostrem-los que ho tornarem a fer tants cops com calgui”.

26-M: la data del nou referèndum

Els CDR s’autoorganitzen per iniciar el Procés Constituent de la República Catalana

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *