Edifiquem la República. El mandat del 1r d’octubre és de i per a tot el Poble català

Edificar la República

En compliment al mandat del 1r d’octubre, ara toca edificar la República, des d’ara mateix, tots junts, Poble i polítics units i coordinats des de baix: Consell General i nous Consells Locals, fora dels sistema espanyol.

El Consell Local de la República, a Berga, forma part del Pla Pilot de Consells Locals de la República, de moment tenen Consells en fase d’engegada, 10 poblacions i 3 districtes de BCN, amb la vocació d’ampliar-ho a tants Consells com Consultes es van fer.

L’objectiu de les Consultes fou el Referèndum, l’objectiu dels esmentats Consells és l’edificació i estructuració de la naixent República Catalana Independent.

Salvador Molins, vocal del Consell Local de la República, a Berga

Edifiquem la República. El mandat del 1r d’octubre és de i per a tot el Poble català.
Som-hi, doncs!

————————–

Noticia extreta de Vilaweb:

El Consell per la República ha incorporat dos membres al Consell de Govern, de manera que ara en seran onze. Tots dos són d’ERC: d’una banda, el batlle de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, qui també és vice-secretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització del partit, i d’una altra, la diputada al parlament Rut Ribas, en representació del Jovent Republicà.

Què és i que fa el Consell per la República

Tots dos formaran part de l’òrgan de gestió, juntament amb Carles PuigdemontToni ComínLluís PuigClara PonsatíElisenda PaluzieToni CastellàGuillem FusterMeritxell Budó i Neus Torbisco.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *