Sobre el Groc: Ordre imitable, del Consell de la República Independent (del Bic)

A mode d’ordre del Consell Local de la República, del Bic, Berguedans per a la Independència de Catalunya, en espera d’una pertinent i semblant ordre del Consell General de la República,  a tots els responsables dels edificis oficials del Principat de Catalunya sotmés actualment i de moment al regne d’Espanya:

PRIMERA ORDRE GENERAL de la República Catalana, Espiritual i com a tal Independent.
(Ens totalment aliè al regne espanyol)

Benvolguts responsables d’aquests edificis, prego retireu durant la propera Campanya electoral del 28A i només durant aquesta campanya, tot tipus de pancartes, llaços i banderes. L’endemà de les votacions us preguem les hi torneu a posar.

Us recordem, per tal que quedi ben clar, que aquesta mesura només és prevista per les façanes i balcons dels edificis oficials o depenents de les institucions autonòmiques catalanes i llocs on hi hauran les meses electorals. No tocant als edificis, façanes, finestres i balcons, la gent del Poble menut de Catalunya podrà penjar-hi, si vol, tot tipus de símbols, pancarrtes, banderes i colors, respectuosos amb la terra, els valors i la gent catalana.

Salvador Molins Escudé, CLR*bic (Consell Local de la República, del BIC)
Berguedans per a la Independència de Catalunya

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *