MxI: Ja s’ha constituït el CLR*Berga, potser el primer dels futurs 900 CLR.

 

Ahir, 14 de febrer del 2019, es Constitueix en ferm, a Berga, possiblement el Primer Consell Local de la República Catalana, i així comença, sobre el Territori de la Nació Catalana, el Període de Construcció de la naixent República Lliure, de moment encara no independent.

L’objectiu de distribució sobre el territori a assolir és d’almenys un Consell per Municipi o Districte.

El Consell Local de la República Catalana està oberta a tots els catalans defensors de la República que frissen per fer-la realitat i que estan disposats a coordinar les seves iniciatives per començar edificar-la des d’ara mateix.

Amb el Consell Local de Berga de la República Catalana Independent es repeteix aquella iniciativa berguedana amb la mobilització de molts per a preparar la Consulta per a la Independència i que ens ha portat amb gran èxit fins a la culminació de la Victòria del 1r d’octubre del 2017 i fins a la Proclamació per part de Parlament de Catalunya del 27 d’octubre del mateix any.  Ara ens toca començar i fer la construcció i la implementació de la naixent República. Ens hi posem i ens en sortirem. Desitgem que moltes altres poblacions catalanes se sumin a aquesta iniciativa i constitueixin els seu propis Consells Locals de la República Catalana, una extensa i entramada xarxa a l’empara i emparant al nostre torn al Consell General per la República Catalana en l’espai lliure europeu.

Crida a tots els Catalans i alguns dels objectius principals:

1,1 – Construir el teixit de la república, entre totes les persones i grups.
En aquest entramat els Partits polítics no són amos sinó eines al servei de la comunitat i és imprescindible que en siguin conscients. No són els amos ni els encarregats autoritaris.

1,2 – Reafirmar el mandat que hem rebut del 1r d’octubre: L’Estat Català en forma de República

1,3 – Preparar l’Aturada General, La Marxa pels Drets i llibertats dels Catalans.

1,4 – Col·laborar des de baix en la construcció del Cens pel Consell General de Waterloo, mitjançant el cens del Consell Local de Berga.

1,5 – Completar la DUI del 27 d’octubre, analitzant i preparant tot el que va quedar per fer.

Salvador Molins, CLR*Berga


Piulets Twitter:

Ja s’ha constituït el CLR*Berga, un dels primers dels futurs 900 CLR.

Ahir, 14 febrer 2019, es Constitueix en ferm el Consell Local de la República Catalana, el de la Ciutat de Berga. És probable que sigui el primer, perquè n’hi ha 12 més en procés de preparació.

Missió: Edificar des de baix i des d’ara mateix la República Catalana Independent sense demanar permís i sense esperar ordres. ” Comencem! “

 

Neixen els Consells Locals de la República Catalana Independent. Missió: Edificar des de baix la República sense demanar permís i sense esperar ordres.

Avui s’ha constituït el CLR*Berga, un dels primers dels futurs 900 CLR. https://simptomesindcat.blogspot.com/2019/02/avui-14-de-febrer-del-2019-es.html
Sense esperar ordres, sense demanar permís.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *