JUDICIS DEL DIVORCI ENTRE CATALUNYA I ESPANYA. El fals diàleg ha fracassat. No dialoguen, sols imposen, castiguen i reprimeixen.

 

  

JUDICIS DEL DIVORCI ENTRE CATALUNYA I ESPANYA:

La decissió és del Poble Català lliure, Puigdemont el President obedient al Poble de Catalunya no pot ser jutjat perquè no és culpable, així ho entenen Jutges molt més democràtics i professionals que no pas els Jutges espanyols. Com es pot jutjar els seus col·laboradors directes que li deuen fidelitat i obediència?

Quan una parella no s’enten és del tot aconsellable el Divorci, és un dret i entre comunitats s’en diu “El Dret d’Autodeterminació” i és el Dret número 15 de la Declaració Mundial dels Drets Humans. Wodrowob Wilson el 1914 va defensar aquest Dret com a millor eina per fer possible la Pau entre les Nacions.

Espanya vol reprimir i castigar, no té legitimitat ni decència i menys encara Dignitat.

Catalunya ja s’ha autodeterminat i ha decidit ser Estat Català Independent en forma de República.

JUDICIS DEL DIVORCI. S’aconsella el DIVORCI entre Catalunya i Espanya.

————–

Diàleg? -només el d’Actius i Passius!  Posem-nos les piles!

Al final sempre Espanya acaba arreglant-nos la papereta.  Aquesta darrera setmana es va establir una intentativa de diàleg, però era un diàleg fals, dues taules, l’una, pretenia ser la bona, entre governs, l’altra la falsa, perquè els catalans incauts arreglessim les nostres diferències regionals, el relator un secretari de segones per a la segona taula, per la primera res, està clar. De l’Autodeterminació ni parlar-ne i els Presos i exiliats que es fotin … això sí “voteu els pressupostos espanyols!” …. algú es creu que això era una negociació o era beure a galet i combregar amb rodes de molí?

Salvador Molins, CA, UPDIC, CDR*bic, CLR*bic, ANC, ÒMNUIM.
JUDICIS DEL DIVORCI ENTRE CATALUNYA I ESPANYA. El fals diàleg ha fracassat.
No dialoguen, sols imposen, castiguen i reprimeixen.

 
     
      


 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *