Els Consells Locals de la República, entramat territorial de la independència catalana.

Els Consells Locals de la República Catalana Independent, com a mínim haurien d’acostar-se a nou-cents, un per cada municipi català, i és molt fàcil constituir-ne un perquè no hi ha condicions mínimes, la idea s’inspira en les Consultes per a la Independència, només que les Consultes van néixer per arribar al referèndum i els Consells Locals neixen per complir el mandat del nostre Poble del 1r oct 2017. Siguem ciutadans autodeterminats. Complim quan més puguem l’obediència total al nostre Poble, a nosaltres mateixos.

El seu objectiu és edificar des de baix, pel poble menut, la República Catalana Independent declarada unilateralment el 27 d’octubre del 2017 al Parlament Català en obediència al mandat del Poble Català en el Referèndum vinculant d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre de 2017.

L’estructura i funcions inicials dels Consells Locals han de ser senzilles i bàsiques, com tot organisme viu al començament de la seva evolució, créixer, actuar i multiplicar-se. Ara és l’hora d’aixamplar bases actives que al seu torn edifiquin la nova República i la facin créixer, com més de pressa millor.

Els membres del Consell Local de la República de cada municipi, districte o associació, tenen clar que ens cal començar de pressa, sense demanar permís i sense esperar ordres de ningu.  De totes maneres els Consells Locals de la República estant disposats a coordinar-se entre si i també amb el Consell General de la República a l’Exili presidit actualment per Carles Puigdemont.

Hi ha un Pla Pilot de l’ANC per promocionar-els, però els CLR són transversals del Poble Català i no estant supeditats a cap Partit Polític ni a cap altre organització.

Els CLR no tenen cap relació amb l’estat espanyol ni amb cap organisme lligat a l’estat espanyol com pot ser la mateixa Generalitat Catalana que de moment encara hi està subordinada.

Catalans, organitzem-nos entorn d’aquests naixents organismes de la República per construir un veritable entramat territorial de la Catalunya Independent.

Només depèn de nosaltres, de jo i de tu, i no perjudiquem ningú, tot el contrari.

Els Consells Locals de la República, entramat territorial de la independència catalana, primeres institucions genuïnes de la Catalunya Independent.

Salvador Molins, CLR*bic  (Consell Local petit de la República Catalana Independent, del BIC)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *