Que cada grup català, CDR inclosos, tinguin el seu Consell de la República. Organitzem la República com preparàrem les Consultes.

  
Comencem edificar la República Catalana Independent.
 .
Què esperem per començar el Procés Constituent? Els nostres polítics dormen mentre Espanya i Extremadura ens ataquen.
 .
Necessitem polítics que no es deixin enredar amb l’excusa del Diàleg impossible dividint les comissions de negociació en dues bandes, governs i partits, veient com el PDCAT i ERC es desviuen per votar els pressupostos espanyols i anar remenant el cul per l’AVE Barcelona-Madrid i Madrid-Barcelona.
 .
Espanya pretén vèncer l’independentisme català augmentant la seva repressió i la seva intransigència en les negociacions com van fer amb el seu pols amb l’independentisme Basc. No els ho permetem!
 .
Reafirmem el Referèndum d’Autodeterminació vinculant del 1r d’octubre del 2017, completem la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, portem-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.
.
Comencem edificar la República Catalana Independent des dels Consells Locals de la República i estructurem les demés institucions republicanes. Posem-nos en marxa, tenim pressa!

.
Que cada grup català, CDR inclosos, tinguin el seu petit Consell de la República Catalana Independent. Organitzem la República tal com preparàrem les Consultes. Ràpid, abans dels judicis de la vergonya, sense demanar permís i sense esperar ordres.
.
Salvador Molins, CDR*bic – CLR*bic.

Piulada al Twiter:
Que cada grup català, CDR inclosos, tinguin el seu Consell de la República. Organitzem la República com preparàrem les Consultes. Passem d’Espanya, construïm la República, contra la repressió, pel nostre dret a recuperar la nostra nació plena i lliure.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *