No als Pressupostos Espanyols. PDCAT i ERC no us adoneu de l’engany. No permetem que blanquegin la seva injustícia.

  

PDCAT i ERC, no us adoneu de l’engany del que pretenen?

No als Pressupostos espanyols sense alliberament dels presos i sense respecte total per la decisió dels catalans del 1r d’octubre i per la decisió del Parlament de Catalunya del 27 d’octubre del 2017.

PDCAT i ERC, no us adoneu de l’engany?  No us vengueu la dignitat!  No oblideu el Dret de Decidir del Poble Català, no oblideu l’acte d’afirmació de la voluntat del Poble Català del 1r d’octubre del 2017: Sí, “volem un estat català independent en forma de República”  No ho oblideu!

No ens surtiu anb escuses de les eleccions del 21D del 2017 que van ser unes eleccions imposades pèr l’estat espanyol contra Catalunya i per tant no democràtiques.

Us fan una oferta enverinada: tapar-nos la boca a tots els catalans, a les nostres institucions que conformen la nostra nació, i així si els hi voteu assoliran blanquejar el seu imperialisme i colonialisme envers Catalunya. Així podran jutjar amb més vehemència, amb les mans lliures i sense vergonya davant de la comunitat internacional, perquè ells no en tenen de vergonya però volen fer veure davant del món que tenen dignitat. No deixeu blanquejar la repressió i la ignomínia contra tots nosaltres i els nostres capdavanters legítims.

Tots ho sabem, la mateixa Transició espanyola del 1978 no va ser un acte de voluntat democràtica sinó sols un intent de netejar la cara fosca del Franquisme que ara rebrota de nou amb tota la seva força i impunitat.

No els ho permetem! No votem aquests pressupostos. Sense la llibertat i l’autodeterminació no hi han pressupostos que valguin.

Amb diners que no són de l’estat sinó de Catalunya, diners que ens roben sistemàticament, que els roben i retenen injustament durant 13 anys pel cap baix amb tot el cúmul d’interessos i perjudicis ocasionats, volen tancar els judicis de la vergonya pel vessant econòmic, intentant donar una imatge de bon tracte, que no ho és, en tot cas l’únic que volen es blanquejar les seves trampes i la seva revenja continuada contra Catalunya davant dels països europeus i mundials. Pretenen rentar-se la cara que els hauria de caure de vergonya i les mans embrutades amb les seves males pràctiques generalitzades que fins els suposen milers de milions d’euros de multes per incompliments que els imposa la Comunitat europea cada any.

Deuen ser molt importants per l’estat espanyol aquests pressupostos, tan com per voler complir aquest 2019 les seves obligacions oblidades sistemàticament des de fa 13 anys. Però no prou importants com per respectar Catalunya i respectar la Justícia, com alliberar els presos i demés imputats amb la borda excusa de que no poden

No! senyors espanyols i governs i institucions espanyoles, la dignitat dels catalans segrestats i empresonats per causa de la Independència de Catalunya no es paga amb un plat de llenties per sucós que sembli, perquè tractant-se d’Espanya i els espanyols res és el que sembla mai i menys encara quan es tracta de Catalunya.

Volen rentar-se les mans i la cara, volen blanquejar les seves males pràctiques continuades, volen fer veure que ara sí amb els judicis de la vergonya impartiran justícia. Fins el monarca espanyol cínicament els ha demanat imparcialitat i justícia quan les sentències ja estan escrites i dictaminades.

No, no i no! no voteu els Pressupostos espanyols!

No als pressupostos espanyols ni a la moneda de canvi amb la que ens volen comprar la dignitat, la intel·ligència, l’olfacte i l’oïda.

Aprobar-los els pressupostos equival a obrir la porta de darrera dels judicis de la vergonya, però no pas perquè puguin sortir els presos sinó perquè es puguin escapar dissimuladament els jutges, els fiscals i els acusadors. Aprobar-los els pressupostos és l’agulla d’estendre per tapar-nos el nas i no sentir així la pudor de femta i descomposcició espanyola. Aprobar-los els pressupostos equival als taps de cera per tapar-nos les orelles per no sentir el clam dels presoners, dels exiliats, dels imputats, de totes les seves famílies i de tots els catalans que estimen Catalunya.

No, no i no! no voteu els Pressupostos espanyols!

No els deixem blanquejar la seva ignomínia.

PDCAT i ERC no us adoneu de l’engany?  No els permetem que blanquegin la seva injustícia.

Salvador Molins, Josep Vilalta, Joan Sabata …
Berguedans per a la Independència:
Consell Local de la República Independent CLR*bic i CDR*bic.

CA, UPDIC, Socis Òmnium, socis ANC.

   

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *