21D Si jo fos el cap general de tot el MxI. Si jo fos el President del Consell General, el Sr. Puigdemont.

 

Aquest 21D és un pas més per arribar fer efectiva la República Catalana Independent i per alliberar a tots els catalans del jou espanyol, primer de tots els segrestats, exiliats i imputats per causa d’haver defensat el Dret i l’efectivitat de l’Autodeterminació de Catalunya, votar i fer, en el cas de guanyar la votació, la Independència plena de Catalunya.

Quedi clar, que aquest 21D va molt més enllà del perquè va començar, la necessitat de plantar-se davant la gosadia de l’estat de venir a fer la papallona a Barcelona, capital de Catalunya, fent un Ple del Govern Espanyol a la ciutat, al cap d’un any d’imposar-nos unes eleccions, acte colpista descarat, quin contrasentit “imposar unes eleccions” tan contrasentit com colpejar als votants d’un referèndum … no sé si a Uganda o al Camerún encara passen aquestes coses?

21D, El xoc legitimitat catalana vs  legalitat espanyola està assegurat. Abans o després, pel que sembla més abans que després.

Ha passat un any, més o menys, del primer contraatac espanyol, el susdit bombardeig va enfonsar molts vaixells catalans, els almiralls d’aquell moment estant quasi tots segrestats pel poder espanyol, barreja de jutges, fiscals, parlamentaris, ministres, presidents, gent del “Pueblo”… en definitiva, l’absolutista “España” … tots junts i barrejats, però això sí, ells, tots a la una, cosa que sembla que els catalans encara no l’hem après i això ens pot fer perdre més d’una batalla. Que di clar que faig servir un llenguatge replet de simbolismes propis d’una pel·lícula com “Pearl Harbor”, però no parlo ni d’armes ni de violència i vull que així quedi clar, no fos que vulguessin acusar-me de rebel·lió o sedició.

Als catalans ens ha costat aixecar el cap, tot i que en cap moment no ens hem rendit. El Poble català s’aixeca de nou amb força d’esperit. Hi ha una cosa que sembla no entenen ells, els que “han descabezado los cabezillas”, no acaben d’entendre que “de cabezillas” només n’hi ha un i a la vegada milers: El Poble Català menut, ras i curt, amb la determinació absoluta d’alliberar-se i amb una inacabable “Font d’Idees Noves”, el més important per a un país, així ho deia l’inefable President dels EUA, John Fitzgerald Kennedy.

Determinació absoluta !

D’aquest 21D n’aprendrem alguna cosa i a més practicarem l’Aturada General, intermitent, més o menys llarga, per sorpresa … que ens cal per dir Prou al jou que ens imposen.

N’aprendrem alguna cosa. Dels encerts i dels errors se n’aprèn. Potser que el MxI hauria d’englobar totes i tots els Defensors de la República. Potser que el MxI hauria de tenir un sol comandament únic, reemplaçable a l’instant per evitar això del “descabezado”. Potser que a una sola ordre d’aquest comandament tots ens hauríem de moure amb respecte i a la una. Potser que no ens torni a passar com en aquella guerra dels 1936-1939, en que tants caps i tants barrets vam perdre davant de la “Unidad del Ejercito de Ocupación” uns veritables golpistes i invasors disfressats de pretesos alliberadors.

Si jo fos el cap general de tot el MxI (Tot el Moviment per a la Independència de Catalunya). O si jo fos el President del Consell General -per a la República, a Waterloo- el Sr. Puigdemont, diria o més ben dit, potser donaria l’ordre de que el divendres no! però el diumenge sí, i aleshores tot el Poble català lliure ho acceptaria a l’uníson, sense dubtes.

Però jo no el sóc, i potser m’equivocaria, potser cal fer-ho aquest divendres, sigui com sigui ens prepararem per la Gran Aturada que no podem defugir i ens entrenarem en el “en peu de pau” i en el “en peu de República Catalana Independent”.

“Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer!”

N’aprendrem, segur!  No ens aturaran, no!

Hem d’acabar allò que hem començat. Segurs i reafirmats en el 1r d’octubre,
hem de completar la Declaració d’Independència (DUI) del 27 d’octubre del 2017 i portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, CDR*bic, CLR*BIC, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència dels catalans- Partit fundat les darreres eleccions europees per Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, batlle honorífic de la ciutat de Venècia, capital del Veneto.

 

Piulada:

Hem d’acabar allò que hem començat. Segurs i reafirmats en el 1r d’octubre,
hem de completar la Declaració d’Independència (DUI) del 27 d’octubre del 2017 i portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

Si jo fos Puigdemont, com a President de la República a l’exili, donaria una ordre a tot el MxI i fins i tot els CDR l’obeirien. Si fos enraonada, si fos sobretot per a la República Catalana Independent.

 

  
  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *