21D – Alcem-nos, posem-nos d’empeus, diguem Prou!

  

 

Josep Castany      10 hores

 1 – Què creieu que tindria més impacte a nivell internacional? Que el govern espanyol no pogués arribar a La Llotja i fer el consell de “ministros” en terra catalana o que el govern espanyol no pogués sortir de La Llotja, terra catalana, i tornar a la metròpoli?

A les dues situacions hi veig molts avantatges.

Oriol Espona Andreu
Oriol Espona Andreu      El que més impacte tindria és que no podessin entrar a Catalunya i si no ho podéssim impedir doncs que no podessin sortir-ne i fer un intercamvi de presoners.

————–

Josep Castany       3 hores        (què diu ara el Tardà?)

No m’agrada que els polítics em tractin d’imbècil. El referèndum ja el vam fer; vam votar i vam guanyar, i a nivell internacional es va valorar com que els catalans havíem expressat la nostra voluntat de forma democràtica i majoritària. O sigui que als qui defenseu un nou referèndum pactat amb Espanya (ja parlen de que hi ha hagi tres opcions: autonomia actual, més autonomia, independència) i en la situació actual d’ocupació, humiliació i empresonaments, ja us el podeu fotre pel cul el referèndum pactat i que sabeu impossible, i també les vostres misèries i la vostra estupidesa política. Jo com a persona i com a català no tinc ni vocació ni convicció de ser un dat pel cul, colla d’estafadors merdosos !

Desgraciadament, a causa de la renúncia estùpida i irresponsable d’en Puigdemont a la independència el dia 10 d’octubre del 2017, tot i disposar de la legitimitat democràtica a ulls internacionals obtinguda a les eleccions del 27 de setembre del 2015 i corroborada al referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017, i disposant de 2 milions de persones al darrera, hem entrat en una etapa de polarització total en el conflicte Espanya-Catalunya. Sense ser independents (som un conflicte intern espanyol), sense haver mogut fronteres (no hem provocat cap canvi a nivell internacional) i amb uns lideratges polítics mostrant una debilitat que fa esfereir és el pitjor escenari possible en el que ens podíem trobar. Que tothom en sigui conscient. Les decisions estúpides i irresponsables sempre tenen conseqüències nefastes i només n’estem veient un aperitiu.

 

Els catalans d’avui dia són com una caldera que li costa escalfar-se i agafar temperatura (els passa a tots els esclaus de llarga durada); bàsicament degut a molts anys d’ocupació com a poble i persecucions de tot tipus i degut també a exemples d’ajupiment i renúncia per part del nostres polítics des de la mort del dictador fins avui mateix. Però quan aquesta ràbia acumulada, a causa d’empassar i d’intentar digerir tanta injustícia, esclata i rebenta la caldera, més val que te n’apartis perquè aleshores no deixem res d’empeus ni perdonem res, i d’exemples d’aquests en tenim uns quants.

Josep Castany    9 hores 

És comprensible i ho diuen senzillament perquè volen cobrar els mils i mils de milions que els deu Espanya pels diners que els ha prestat a través dels fons de pensions alemanys. És per això que no tindrem cap força real fins que no declarem la independència, la mantinguem i la defensem, perquè aleshores canvies totes les regles del joc existents, tant a nivell econòmic com geopolític. Per què se m’entengui: una Catalunya independent és com una placa tectònica en moviment al cor d’Europa.

Mentre Convenients i Esguerrats segueixen parlant de diàleg amb Espanya, Espanya ens seguirà donant pel cul, esclafant i estomacant, mentre els estats existents miren cap a una altra banda o fan declaracions a favor d’Espanya per a defensar els seus interessos nacionals i econòmics, cosa que no fan els nostres politicastres des que van inventar l’autonomisme i va continuar amb el processisme.

 ——————————————–
Necessitem ser Poble i ser poble lúcid.
El 21D, una nova ocasió per engegar motors i coordinar l’acció.Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC de Jordi Fornas, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, CDR*bic, CLR*BIC. 

Fotografia:   Santiago Espot, president de Catalunya Acció, quasi sol, davant “la Audiencia Nacional Española” on l’estaven jutjant aquest mateix any 2018. Ell va recórrer i va véncer.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *