21D. Hem de plantar cara a l’estat i hem d’assolir allargar aquesta Plantada de País

   

La nostra força no és la violència sinó la “Permanència”.

L’acció i/o Plantada del 21D d’enguany, serà més contundent com més s’allargui en el temps.

La meva por és mandra, mandra de sortir de l’espai de confort en el que estic instal·lat. Por del desconegut, por de la presó, por de perdre els familiars propers i estimats, de deixar-els abandonats, però quan et mires una estona la cara dels nostres capdavanters … que estant segrestats per l’estat espanyol, els seus polítics, la seva judicatura, les seves lleis, les seves policies, totes institucions espanyoles en guerra contra Catalunya que volen sotmesa i agenollada, obedient i dòcil als seus desitjos perversos, a les seves fiscalitzacions, al seu orgull barroer i fastigós.

Quan t’atures un moment i veus les seves cares i els seus noms, aleshores et tornes a despertar de la monotonia, d’allò que encara que no vulguis ja has anat acceptant com anormalitat obligada, del dia a dia que ens entumeix i ens cansa. Et despertes d’aquesta nyonya enganxosa i et dius “no pot ser!” “Ja n’hi ha prou!

Han passat catorze dies de Vagues de Fam amb data de caducitat, perquè la Vaga de Fam comporta data de caducitat, i només hem fet gests carregats de simbolisme que semblen dignes però molt poc efectius. Jo des del 2004/2005 faig VAGA DE SON, sempre a altes hores de la nit i la matinada escrivint i lluitant per la nostra Independència, la meva i la dels segrestats.   On és l’efectivitat, quants anys tardarà quallar? quanta salut perdran? la vida, potser?

Només la contundència d’una Aturada llarga i profunda, amb permanència alternada i organitzada, l’obediència al Poble Català Independent que va votar el 1r d’octubre, obediència de molts en favor de tots els catalans …

… però sobretot, com engeguem?  quan ens hi posem?   com escalfem motors fins que aquests ja no es calin?

Sóc, som un Poble mesell, el 21D podríem començar, podríem allargar-ho fins el 27 a la matinada per començar … trencar aquesta covardia!

Ells, l’estat, Espanya  té por de que algun dia trobéssim la sortida.

21D. Hem de plantar cara a l’estat i hem d’assolir allargar aquesta Plantada de País

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, CDR*bic, CLR*BIC.

    

AAMER ANWAR:     “Assumiu conseqüències”

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *