21D. Un assaig de la necessària Aturada Massiva de País?

 


21D. La nostra força és la permanència, no pas la violència, en la necessària Aturada Massiva de País en defensa de la República Catalana Independent i de tots els encausats per la Justícia Espanyola i el govern d’Espanya amb l’ajut dels seus partits PP, PSOE, CS, Vox i demés institucions espanyoles i espanyolistes.

No es pot fer una Aturada de País de cop i volta sense estar preparats per resistir l’aturada pacíficament i determinadament. Cal tenir una preparació mental alliberada de mals sentiments, Cal una intendència que faciliti la salut dels participants. Cal una organització acurada que facilitai alternàncies. Cal una determinació no violenta absoluta.

L’aturada ha de ser massiva -d’alguna manera-, indefinida, intermitent, perllongada en el temps, organitzada i assessorada, pacífica, ordenada, depurada de sentiments negatius, determinada a defensar la República Catalana Independent i tots els presos i encausats … tot això s’ha de preparar


21D. Preparem-nos, entrenem-nos, escalfem motors, per la necessària Aturada Massiva de País en defensa de la República Catalana Independent i dels presos polítics segrestats, dels membres del Govern legítim de Catalunya a l’exili, altres exiliats polítics i tots els demés atacats per Espanya, per haver-se convocat el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya obeïnt la voluntat del Poble Català en les eleccions democràtiques i plenament legals del 27S del 2015.

Salvador Molins , Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC, CDR*bic i CLR*BIC

Totes les propostes pel 21D: (Vilaweb) 

https://www.vilaweb.cat/noticies/protestes-contra-el-consell-de-ministres-del-21-d-a-barcelona-quines-convocatories-hi-ha/?utm_source=push

21D. Un assaig de la necessària Aturada Massiva de País? La nostra força en serà la permanència. (República Catalana Independent)

El camí del nostre Poble, avui al 2018,
completar el Procés de Recuperació de la secular Independència dels Catalans.

Reafirmem el 1r d’octubre i ens comprometem a completar el que la va faltar a la DUI catalana
del 27 d’octubre del 2017.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *