21D al crit de CATALUNYA VIOLÈNCIA ZERO ! per la Independència i per la llibertat de tots.

 

(Molt especialment pels presos, exiliats i les seves famílies i amics)

PER GUANYAR  EL 21D DEL 2018:

REFORCEM-NOS EN PEU DE PAU !
CATALUNYA, VIOLÈNCIA ZERO !
Sí al 1r d’Octubre. Sí a la DUI completa, la DUI real !

LA NO VIOLÈNCIA PER GUANYAR A LA VIOLÈNCIA, AL TERRORISME D’ESTAT I A LA REPRESSIÓ.

EVITEM EL DESGAVELL i LA DESUNIÓ. SIGUEM INTEL·LIGENTS, … CAP DESTROSSA per petita que sigui. Respectem persones i bens, si és així la nostra lluita serà més efectiva i molt més potent.

La nova República Catalana ha de tenir una gran principi, ho hem d’intentar amb tot els esforços de que siguem capaços, el 21D  ajudem-nos els uns als altres, avisem-nos amb un crit unànime: CATALUNYA VIOLÈNCIA ZERO !

No hi ha res que, sense fer mal, contingui tanta potència implícita alliberada de l’odi com la lluita “No violenta” que posa el malfactor al lloc que li correspon davant de les mirades alienes, davant de tot el món. No hi ha denúncia més dura que aquella que mostra les seves pràctiques perverses davant d’un mateix i davant dels altres.

Per aixo, Ghandi, Luther King, Jesucrist i Mandela, junt amb molts altres han vençut als seus opositors, els que els acusaven injustament i els jutjaven amb denúncies i amb judicis injusts, condicionats i trampejats d’antuvi. Aquests homes i en nom i favor de molts altres homes, fins generacions senceres, elles i ells van vèncer la presó i la repressió,  fins i tot alguns patint la mort, tots ells van guanyat per a molts la vida i la llibertat.

Res serà tan efectiu com mantenir-nos ferms en el convenciment de la legitimitat del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya vinculant i guanyat el 1r d’octubre del 2017.

Res serà tan efectiu com mantenir-nos ferms amb la voluntat explícita i la determinació total de completar el que falta completar a la Declaració Unilateral d’Independència votada i guanyada per la majoria de Diputats del Parlament de Catalunya elegit democràticament el 27S del 2’015, la DUI catalana del dia 27 d’octubre del 2017.

Catalans! Preparem-nos pel 21D d’aquest 2018. Tal com sempre ho hem fet  …
“en Peu de Pau” !

Repassem i assagem-ne els decàlegs i protocols: http://www.enpeudepau.org/

La nostra darrera Victòria serà la Independència i la llibertat de tots els catalans, primer de tots els segrestats, els imputats, els exiliats i tots els represaliats.

Salvador Molins, CLR*bic -Consel Local de la República, del BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya).  Conseller de Catalunya Acció.   Membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana, de Jordi Fornas. 

Fotografies:

1 – Jordi Fornas, ex Alcalde de Gallifa. Batlle Honorífic de Venècia, Capital del Veneto. fundador de l’UPDIC.

2 – Aamer Anwar,  rector de la Universitat de Glasgow, advocat defensor de Clara Posantí. Aconsella als catalans mobilitzar-se en defensa de la Independència i dels represaliats, presos i exiliats abans no comencin els Judicis “de Divorci entre Catalunya i Espanya”.

 

      

    

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *