Davant la Vaga de Fam no tenim temps per a dubtes.

Davant la Vaga de Fam de Sànchez i Turull no tenim temps per a dubtes, la zona de confort de l’anar fent amb bona voluntat se’ns ha acabat, no podem anar 20 dies a Lledoners perquè el dia 21è haurem d’anar al seu enterrament o a l’hospital permanenment. Les Vagues de fam no permeten punts intermitjos.

Amb un sol punt a l’ordre del dia haurem d’organitzar la nostra acció que només pot ser contundent, multitudinària, i definitiva, el més definitiva possible.   És possible?   En som capaços?

Esperàvem una tardor calenta i tindrem un hivern molt fred i dolorós.

No podem dir només a Jordi Sànchez i Jordi Turull que estem amb ells i a favor d’ells, cal que fem alguna cosa més efectiva, contundent i multitudinària per a ells i per fer efectiu el nostre dret a decidir, o sigui implementar la República Catalana Independent. ho repeteixo, no tenim gaire temps, ha de ser una moguda de molts si volem ser el màxim d’efectius.

Fem quelcom gros i digne, i si pot ser multitudinari, que permeti als autors de la Vaga protegir la seva salut i integritat física. Ens enfrontem a un monstre rabiós i traidor que no farà marxa enrera i que tan li fa el que els pugui passar a aquests nostres homes honorables.

En tot això que ara ens cau a sobre són indestriables la salut d’ells dos i la llibertat plena del nostre Poble, no ho perdem de vista. Si no sabem unir ambdues coses les perdrem totes.

Salvador Molins, Petit Consell Local de la República, del Bic. Membre promotor, junt amb altres persones i un prograna pilot de l’ANC del Consell Local de Berga de la República Catalana.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *