Espanya PAGARÀ els Judicis del Divorci entre Catalunya i Espanya, perdent Catalunya, com el 1898, Cuba i Filipines

  

JUDICIS DEL DIVORCI ENTRE CATALUNYA I ESPANYA
(Consulta d’Autodeterminació no vinculant del 9N 2015 –  Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya Vinculant del 1r octubre del 2017 –  DUI catalana del 27 d’octubre del 2017)

Són el Judicis del Divorci entre Catalunya i Espanya. Espanya va contra la Independència de Catalunya directament, ells són un estat tan democràtic? que són enemics acèrrims de la llibertat de Catalunya.

EL COST DE L’ESTATUT TURURUT QUE ESPANYA ES VA CARREGAR HA SIGUT LA DUI DEL 27 oct 2017. ARA, DESPRÉS D’AQUESTS JUDICIS DE LA VERGONYA, ESPANYA HO PAGARÀ: PERDRÀ CATALUNYA COM VA PERDRE CUBA I LES FILIPINES:

Espoliació, robatori  i incompliments sistemàtics d’Espanya contra Catalunya.

Espanya per sistema no compleix els pactes internacionals de respecte al Dret a l’Autodeterminació, igualment incompleix moltes de les obligacions a que obliguen els seus pactes amb la UE i cada any ha de pagar per aquest motiu quantioses multes de milions d’euros, una gegantina malversació de fons que l’aboca a la ruïna, els seu dèficit supera el seu PIB, 1,1%, cada dia que passa creix, el deute públic espanyol*  actualment (OCTUBRE 2018) assoleix un nou rècord històric: 1,175 bilions d’euros. Catalunya és sempre puntual en el pagament de les seves obligacions fiscals i financeres i s’ajusta a les restriccions a les que l’estat espanyol li imposa i obliga.

Cada any, als catalans Espanya ens roba pel cap baix 16.000 milions d’euros, la més gran espoliació d’europa que sobrapassa l’11% del PIB català. A més, Espanya incompleix sistemàticament cada any els compromisos d’inversió envers Catalunya i no li paga els milers de milions que li deu.

No va de democràcia ni de sobiranisme, va d’Independència plena o submissió total per a Catalunya. Aquest és l’error del “SOBIRANISME català” no pas de l’Independentisme català que dóna per absolutament vàlids sense dubtes ni fisures el 1r d’octubre i el 27 d’octubre del 2017, referèndum d’Autodeterminació de Catalunya i la DUI catalana respectivament.

————————–

Salvador Molins Escudé, CLR*bic

Consells Locals de la República Catalana Independent:
Construir la República dia a dia, sense demanar permís i sense esperar ordres, amb laUNITAT, desobediència civil, resistència no violenta, de L’INDEPENDENTISME

*Comentari a la notícia a l’Avui del Dèficit i el Deute Espanyol de  LLUIS MASAFRET CADEVALL:

dEL DEUTE ESPANYOL,ni el PP,ni PSOE en parlen . Espanya está completament arruinada,pitjor que Grecia.no tardará a petar, que dirá Europa,? voldran ue Catalunya es façi carrec del 20% del deute …cornuts i pagar el beure. CATALANS-ES FEM L’ESTAT CATALA VISCA.

    

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *