Apropar-se a Espanya és allunyar-se de Catalunya. No ho oblidi Sr. Partal. Que ningú ho oblidi.

Sr. Partal, acostar-nos a Espanya és el pitjor error que els catalans mai hem fet, sempre ens arrossega al fracàs, és una continua història de maltractaments i enganys … arreglar Espanya, el gran somni dels enganyats i dels retardataris d’ofici i mentre ens hi apliquem, espatllar Catalunya, negar Catalunya, ésser còmplices de l’espoliació de Catalunya, de la suplantació de Catalunya, de la humiliació i subjugació permanent de Catalunya, de la negació d’infraestrucutres, de lleis i de drets, etc.

Consell Local de la República,  de Berga

Primers objectius: Implementar la República*
Tornar il·lusionar els catalans convençuts, activar-els i coordinar-los.*

Comencem! no esperem ordres ni permís.

El Consell local de la República lluny de desdibuixar la iniciativa personal de cada defensor de la Independència de Catalunya ha de reproduir la pluralitat,  l’aportació i l’interès de cadascun dels membres que en formen part.  Naturalment s’arribarà al concens, aquesta n’és la determinació.

Com que volem avançar en la implementació efectiva de la nova República hem de

1r – mantenir viu i diàfan l’objectiu i les raons que ens hi empenyen,

2n – construir i ajudar edificar un Lideratge compartit que no perdi contínuament el nord

3r – trobar les estratègies i tàctiques que ens apropin al cim, la Independència.

És molt important entendre i recordar en tot moment que el que ens apropa Espanya ens allunya de Catalunya.

Per exemple: Aprovar els pressupostos espanyols, donar glòries a Espanya, empassar-nos enganys i pastanagues tan grosses com una roda de molí, anar a Madrid, embolicar-se amb Espanya com avui erròniament ens proposa Vicent Partal, anar amb l’AVE, cotxe o avió arreu d’Espanya, anar a parlamentar o votar al parlament espanyol llevat de casos molt precisos, trepitjar les catifes espanyoles, deixar-se donar cops a l’esquena, abraçades i somriures … d’eixar-se entabanar per qualsevulla cosa que vingui d’Espanya, etc.

  • És molt important saber sumar els bagatges que hem rebut i après de totes les organitzacions independentistes, en el meu cas de Catalunya Acció i de l’UPDIC.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre del CLR*Berga i membre del CLR*bic. Membre del CDR*berga

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *