Fidels als presos i al 1r d’octubre: RUPTURA AMB ELS PRESSUPOSTOS ESPANYOLS

PDCAT, JUNTS X CATALUNYA, ERC, si voteu els Pressuposts sense l’anul·lació dels càrrecs
i sense l’Autodeterminació, us direm amb veu alta:

VERGONYA!   CAVALLERS VERGONYA!
i mai més hauríem de votar-vos.

Fotografia de Santiago Espot, exemple de fermesa i dignitat encarant-se amb Espanya mentre el jutjaven per la Xiulada als Borbons, a l’Audiència Nacional, fa pocs mesos …

Ni un pas enrere, el cap ben alt i la mirada fixada amb la del Jutge i el fiscal de la Ignominia. A tres o quatre plantes sota terra, Els passadissos i les portes flanquejats per Guardia Civils armats amb metralletes.

Ni un segon va abandonar la llengua catalana!

Dignitat, cavallers!   Dignitat !

 

RUPTURA AMB ELS PRESSUPOSTOS ESPANYOLS.
Sense Llibertat, suspensió de càrrecs i sense Autodeterminació no hi haurà suport!

Res hi obliga, res hi empeny!

No és pas un delicte no votar uns pressupostos, és un dret de la democràcia, si pel motiu que sigui creus que no els has d’aprovar. Ells, els espanyols no dubten pas de fer-ho quan els hi convé. Nosaltres doncs per dignitat i per trencar amb la injustícia dels empresonaments i l’incompliment dels compromisos amb la UE i l’ONU en la qüestió de l’Autodeterminació.

Així, doncs, com ho expressen ells: NO VOTAREM A FAVOR DELS VOSTRES PRESSUPOSTOS SENSE LA LLIBERTAT I SENSE L’AUTODETERMINACIÓ.

I quedarem tan “panxos” fent la migdiada coberts amb aquells barrets tan grossos dels mexicans!

Fan veure que ens donaran 2000 milions d’euros en quatre anys o sigui 500 milions dels 4000 que ja havia promés falsament Rajoy i el PP, mentre ens en foten 16.000 milions d’euros per any, o sigui en quatre anys ens donen 2.000 milions i ens en foten 64.000 milions, vaja … el negoci del segle …

Ha, ha, ha ! i els de 8TV a la nit fotent el ridícul estripant-se les vestidures pel Consell de la República i totes les demés noves institucions de la nova República que aniran naixent per foragitar les institucions autonòmiques.

El Poble Català lliure, que és la majoria descomptant els contraris (espanyols, catalans de l’autoodi, immigrants eterns i perennes, aquells que sempre viuen en un guetto en terra aliena, trista existència en terra forana i enemiga, tan gran que és Espanya i tan aprop, …) i els que per diferents motius no participen -potser tan els és-, el Poble català lliure, doncs, manté el dolor de la repressió espanyola i de la negació espanyola a la democràcia i a l’autodeterminació; sí manté el dolor i el porta amb dignitat, però hi ha un bri d’esperança i de llum, aquest nostre poble que es manté d’empeus amb dignitat, ja està superant la gran depressió que ha patit degut al greu atac de l’Espanya repressora.

Sabíem que l’imperi caduc i ridícul es venjaria i ens atacaria, però no sabíem com ni per quin costat, i la patacada ha estat forta. Espanya, com fera acorralada, ha respost amb virulència, però cada vegada ens fa menys por, i tot el món, i tot europa, ja veuen com de corcats té els uials i els caixals.

NO ALS PRESSUPOSTOS ESPANYOLS !

TRENQUEM AMB ELS XORIÇOS QUE ENS EMPRESONEN ELS NOSTRES; QUE ENS PIQUEN I ANUL·LEN LES NOSTRES LLEIS.

INDEPENDÈNCIA i REPÚBLICA … JA !

Fidels als presos i al 1r d’octubre: RUPTURA AMB ELS PRESSUPOSTOS ESPANYOLS

Salvador Molins, CA, UPDIC, ANC, ÒMNIUM
Consell Local del *BIC de la República Catalana Independent
(Berguedans per a la Independència de Catalunya)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *