El POBLE CATALÀ LLIURE junt amb els seus polítics completarà la DUI del 27 d’octubre del 2017

 

Vàrem posar data a cadascuna de les Consultes.
Vàrem posar data al Referèndum.

Després dels ultimàtums del MH President Torra i de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana), els Patriotes catalans, primer, hem de respondre i reaccionar coordinats i amb perfecta resiliència, una de les nostres grans virtuts, i posar-nos a la feina d’alliberar-nos d’una vegada per sempre, remuntant  la depressió que ens ha causat la darrera envestida dels nostres enemics seculars, aquells que malden de fa segles per sotmetre’ns a les seves lleis i a la seva idiosincràcia que ens són totalment alienes i imposades.

Ara ens toca posar data a la Independència, plenament conscients de les dificultats que això suposa. Cert, no és una cosa de sols un dia, que sí, que arriba un moment que ho és i ara ja ens estem preparant amb dolors de part per aquest dia i aquest moment.

No podem dir fem això, fem allò, sense preparar-ho, amb rigor, rigor del Poble i rigor dels polítics, preparar-ho amb determinació absoluta i amb confiança de que podem fer-ho i ho farem.

Hem d’acabar el que hem començat, el Procés de Recuperació de la nostra secular Independència (set segles).  Ho devem a les generacions que ens han precedit i ho devem, per dignitat, als nostres fills i als seus fills.

També ho devem al món, totes les seves nacions necessiten Catalunya lliure i plena i solidària i corresponsable. Si abandonem nosaltres, la llibertat i la independència de les nacions recularà, nosaltres desapareixerem i molts que ens segueixen, el Rif, el Tibet, el Kurdistan i tants d’altres  patiran una profunda decepció i tristor i el que és més greu la llibertat i la Independència i demés drets que comporten recularan. No ens ho podem permetre.

El POBLE CATALÀ LLIURE, tots, el MH President, el govern, el Parlament, els partits polítics, l’ANC i demés entitats de Catalunya es prepararan per completar la DUI del 27 d’octubre del 2017, hi posaran data i ho faran.

Que això és difícil és cert, tot el que és bo i complex és difícil, però ho farem, aquest és el camí que hem emprès guiats més bé o més malament pels capdavanters que ara l’estat que ens empresona des de fa més de 300 anys els ha segrestat.  Espanya els ha segrestat sota l’imperi de les seves lleis per intentar sotmetre’ns a tots els catalans una vegada més. Ha arribat l’hora de dir prou! aquell “PROU” de que ens parlà el Dr. Domènech en la manifestació de 9 de juliol de 2011 per la Independència, al costat d’Heribert Barrera i del Dr. Broggi.

El camí de la llibertat d’aquests homes i dones que l’han perduda per intentar alliberar el nostre Poble passa per trencar les cadenes que ens lliguen amb aquesta presó de Pobles que és Espanya. Més encara quan Catalunya és com aquell elefant que no sabia que les cadenes que suposava el lligaven estaven podrides i  la seva llibertat només depenia d’ell i del fet d’emprendre el camí.

Un món nou és possible, on la independència, la vida i la llibertat prevalguin. Avui, Catalunya és un referent mundial de la lluita pels Drets i les Llibertats. No decepcionem ni ens decepcionem davant de tots els que amb esperança i inquietud ens miren, i encara menys davant dels que ens voldrien callats, adormits, rendits …

Catalunya, “la Creu del Nord”, no t’arronsis, no defalleixis, ara no!

Salvador Molins  Escudé,  CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM. Membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas que és alcalde honorífic de Venècia-

  

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *