LA JUDICATURA ESPANYOLA fora de Catalunya !

 

VERGONYA JUDICIAL ESPANYOLA: “el magistrat designat per la causa és Pablo Llarena” “la fiança s’ha quatriplicat: 3000 x 4 = 12.000”
Nou cas de la llei de l’embut!

ELS JUTGES ESPANYOLS SÓN ESPANYA,
fora Espanya i les seves forces d’ocupació de Catalunya!


Cal castigar-los:
LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA,
l’alliberament dels catalans, el càstig definitiu per a l’estat espanyol mafiós i terrorista i pels gànsters espanyols amb poder.

El Tribunal Suprem espanyol ha demanat una fiança de 12.000 euros a l’Associació Atenes de Juristes pels Drets Civils com a garantia de la querella presentada per l’entitat contra el Tribunal Constitucional, l’ex-president Mariano Rajoy i els seus ministres, per impedir la investidura de Carles Puigdemont. A més, el tribunal també ha informat que el magistrat designat per la causa és Pablo Llarena.

La querella, presentada el 22 d’agost, argumenta que l’actuació del govern espanyol del moment i del TC ‘suposava la comissió d’un delicte de prevaricació i d’un contra l’exercici dels drets civils que reconeix la Constitució espanyola’.

Associació Atenes@Assoc_Atenes

Ens han notificat que la nostra Asociació només té 8 dies per dipositar una fiança de 12.000€ per la querella contra el Constitucional amb Pablo Llarena com a ponent designat! Si voleu contribuir, aquest és el mostré número: ES83 3025 0012 1514 0008 0787 http://www.atenesdretscivils.cat 

L’associació ha anunciat que per fer front a la fiança, que expirarà el 29 de setembre, ha habilitat un espai al seu web per als que vulguin col·laborar econòmicament. També ha assenyalat que les fiances d’aquests procediments ‘ascendeixen normalment a l’import de 3.000 euros’, però en les dues querelles presentades per l’Associació Atenes, el Suprem ha triplicat la quantitat.

MÓN > ESPANYA

El Suprem espanyol demana una fiança de 12.000 euros a l’associació de juristes Atenes

L’entitat va presentar una querella contra el TC, Rajoy i els seus ministres per impedir la investidura de Puigdemont

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *