LA GUERRA JUDICIAL DE DIVORCI ENTRE ESPANYA i CATALUNYA

FORA JUTGES ESPANYOLS DE CATALUNYA,
VERITABLE  FORÇA D’OCUPACIÓ ESPANYOLA.
.
.
Jutges espanyols, en un fòrum comú del Consell General del Poder Judicial, han insultat el moviment i els dirigents independentistes almenys d’ençà de l’Onze de Setembre de 2017. Segons que han publicat ElDiario.es i ElMon.cat, el fòrum va aplegar desenes de correus electrònics en què els presos polítics i els exiliats eren titllats de ‘nazis’, ‘virus’, ‘germen’, ‘criminals’, ‘violents’ i ‘fills de puta’, entre més insults.

Són xats que poden generar cadenes de correus electrònics que reben centenars de jutges de tot l’estat espanyol. Qualsevol magistrat hi pot accedir, respondre als correus o incorporar-se a les converses.

Alguns missatges mostren preocupació pels fets del setembre i l’octubre del 2017 a Catalunya.

Alguns missatges també mostren preocupació per la situació dels jutges espanyols destinats al Principat. 

Així mateix, hi ha magistrats que demanen calma i desmenteixen l’ambient de ‘violència’ que alguns volen fer veure que hi ha a Catalunya.

A més d’insultar greument l’independentisme, fan una crida a aplicar el codi penal i afirmen que és una ‘qüestió d’estat’ i de ‘democràcia’. Alguns comparen la situació de Catalunya amb el règim nazi i fan ‘visques’ al rei i a la policia espanyols. ‘Amb els colpistes, ni s’hi negocia ni s’hi dialoga’, diu un. ‘Es diguin Tejero o qualsevol altre de l’actualitat (ja sabeu qui són), no s’hi pot dialogar. Han de ser encausats i si són innocents ja ho dirà la sentència que es dicti’, afegeix.

També s’hi critica l’associació Jutges per la Democràcia, perquè temps enrere va emetre un comunicat dient que Carmen Lamela –aleshores jutgessa de l’Audiència espanyola– podia haver vulnerat el dret de defensa dels presos independentistes.

https://www.vilaweb.cat/noticies/escandol-revelen-desenes-de-correus-de-jutges-espanyols-insultant-lindependentisme/

EXTRET DE VILAWEB:   MÓN > ESPANYA

Escàndol: Revelen desenes de correus
de jutges espanyols insultant l’independentisme

Desenes de correus electrònics demostren l’animadversió de magistrats de tot l’estat espanyol contra els dirigents independentistes

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *